ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Ένα ενδιαφέρον ορεινό κράτος της Ανατολικής Ευρώπης με μεγάλο πολιτιστικό πλούτο και τη συνύπαρξη του αρχαίου με το καινούριο, του ταραγμένου παρελθόντος, του αγώνα που καταβάλλει να βρει τη θέση της ως χώρα στον κόσμο με το νέο της καθεστώς.

Σίγουρα, πάντως, μπορεί να περηφανεύεται για την εξαιρετική της φυσική ομορφιά, καθώς διαθέτει επιβλητικές βουνοκορφές, ποτάμια, κοιλάδες και λίμνες που θα κλέψουν την καρδιά κάθε φυσιολάτρη. Προσφέρονται, εξάλλου, και για πληθώρα δραστηριοτήτων και αθλημάτων. Θα είναι παράλειψη αν δεν επισκεφθείτε τον εθνικό δρυμό του Μαύροβο, στα δυτικά της χώρας, όπου θα απολαύσετε την αλπική θέα. Επίσης στα δυτικά είναι «must» το όρος Σαρ Πλάνινα, αλλά και τα όρη Πέλιστερ, και φυσικά όλες οι μεγάλες λίμνες.

Και εννοείτε ότι δεν θα φύγετε χωρίς να δείτε τη λίμνη Οχρίδα και την ομώνυμη πόλη, μία από τις παλαιότερες της Ευρώπης και προστατευόμενο θησαυρό της UNESCO, στις όχθες της λίμνης και αποτελεί ιδανικό προορισμό για ηρεμία και ξεκούραση.

Αξιοθέατα και αρχαιολογικά μνημεία θα βρείτε διάσπαρτα σχεδόν σε όλη τη χώρα, καθώς και ενδιαφέροντα μοναστήρια, όπως το Σβέτι Ναούμ.

Τέλος, η πρωτεύουσα, τα Σκόπια, είναι μια πόλη που συνδυάζει το παρελθόν, με μνημεία όπως το φρούριο Kale του 10ου αιώνα και η Πέτρινη Γέφυρα του 6ου αιώνα, αλλά και το τεράστιο Παλαιό Παζάρι, με το σήμερα, καθώς διαθέτει πολλά «ζωηρά» μπαράκια και διεξόδους διασκέδασης, διατηρώντας όμως, πάντα, το ανατολικο-ευρωπαϊκό στερεότυπο, που την κάνει ξεχωριστή.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00