ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ / FAQ

All your answers are here

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Για να πραγματοποιήσετε κράτηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή να έρθετε από τα γραφεία μας ή να μας στείλετε email με την κράτηση που επιθυμείτε να κάνετε. Φροντίστε να μας δώσετε, εκτός από τα ονόματα των επιβατών, τη διεύθυνσή σας και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας.
Για να ακυρώσετε μια κράτηση πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικώς μαζί μας σε εργάσιμες ώρες και ημέρες, σύμφωνα με το ωράριο λειτουργίας των γραφείων μας.
Μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας χωρίς επιβάρυνση, εφόσον αυτή δεν διέπεται από ακυρωτικές ρήτρες τη στιγμή που θα γίνει η τροποποίηση.
Οι τιμές οι οποίες αναγράφονται στους καταλόγους και την ιστοσελίδα μας αφορούν κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά από την Smile Acadimos ή συνεργαζόμενα γραφεία.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Πληρωμές γίνονται δεκτές μέσω τραπεζικής κατάθεσης, με χρέωση πιστωτικής κάρτας ή απευθείας πληρωμή στα γραφεία μας. Κατά την κράτησή σας απαιτείται προκαταβολή 30% του συνολικού ποσού της κράτησης και η εξόφληση γίνεται το αργότερο έως και μία εβδομάδα πριν την έναρξη του ταξιδιού ή της προσφερόμενης υπηρεσίας. Για εκδόσεις αεροπορικών και ακτοπλοϊκών ή γενικότερα κρατήσεις που διέπονται από ειδικούς όρους ακυρώσεων, παρακαλούμε να ενημερώνεστε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας.

Αριθμοί λογαριασμών για καταθέσεις:

EUROBANK: 0026.0072.70.0200466388

IBAN: GR6302600720000700200466388

ΕΘΝΙΚΗ: 040/002959-90

IBAN: GR0401100400000004000295990

ALPHA BANK: 101 00 2002 304340

IBAN: GR3501401010101002002304340


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: SMILE ACADIMOS ΙΚΕ

Μετά την κατάθεσή σας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα παρακάτω:
1) Ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, Τ.Κ.
2) Σε ποια εκδρομή συμμετέχετε
3) Ποσόν προκαταβολής ή εξόφλησης που καταθέσατε


ONLINE ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ PAYMENT LINK

Πραγματοποιήστε την πληρωμή της κράτησης σας online μέσω της υπηρεσίας Payment Link της Eurobank. Κατά την ολοκλήρωση της κράτηση σας θα σας αποστείλουμε το link της πληρωμής, όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτας. Η υπηρεσία υποστηρίζεται για όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες χωρίς καμία επιβάρυνση.  

 

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ EUROBANK LIVE-PAYΟι υπηρεσίες του γραφείου μας διέπονται από διαφορετικούς όρους ακυρώσεων ανάλογα με το είδος τους και τι περιλαμβάνουν (ξενοδοχείο, αεροπορικά εισιτήρια κ.λπ.). Σε οποιαδήποτε περίπτωση μπορείτε να ενημερωθείτε από τους εκπροσώπους του γραφείου μας για τους όρους ακύρωσης που ισχύουν για την κράτηση στην οποία επιλέξατε να προβείτε.
Οι κρατήσεις που πραγματοποιείτε με την Smile Acadimos εξοφλούνται αποκλειστικά στα γραφεία μας, με τους τρόπους που αναφέρονται παραπάνω.
Δεν υπάρχουν κρυφές επιβαρύνσεις. Όλα μας τα προγράμματα αναφέρουν αναλυτικά το κόστος των εκδρομών και υπηρεσιών, ό,τι αυτές περιλαμβάνουν, καθώς και ό,τι είναι προαιρετικό.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

Για τα αεροπορικά ταξίδια εσωτερικού απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο.

Για οποιοδήποτε ταξίδι στο εξωτερικό, οι πολίτες των χωρών που ανήκουν στην Ε.Ε. έχουν το δικαίωμα να διακινούνται ελεύθερα και μπορούν να ταξιδεύουν με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας μόνο, με την προϋπόθεση να είναι νέου τύπου και να αναγράφεται το ονοματεπώνυμό τους με Λατινικούς χαρακτήρες. Για τους υπόλοιπους προορισμούς απαιτείται Eλληνικό διαβατήριο με τουλάχιστον 6μηνη ισχύ.

Σε πολλές χώρες εκτός της Ε.Ε. δεν απαιτείται έκδοση βίζας. Μπορείτε να ενημερωθείτε από τα γραφεία μας για τη διαδικασία έκδοσης βίζας, όπου αυτή απαιτείται, ή και να επικοινωνήσετε απευθείας με την πρεσβεία της χώρας που σκοπεύετε να επισκεφθείτε.

Τα παιδιά που ταξιδεύουν στο εσωτερικό και δεν διαθέτουν αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό γεννήσεως.

Για τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό απαιτείται διαβατήριο νέου τύπου και βίζα, όπου αυτή είναι απαραίτητη.

Για παιδιά ηλικίας άνω των 12 ετών που ταξιδεύουν στο εξωτερικό απαιτείται αστυνομική ταυτότητα νέου τύπου (για τις χώρες μέλη της Ε.Ε.) ή διαβατήριο και βίζα, όπου αυτή είναι απαραίτητη.

Σε περίπτωση που δεν είστε κάτοχος Ελληνικής υπηκοότητας θα πρέπει να ενημερωθείτε απαραιτήτως από την πρεσβεία της χώρας σας για τα ταξιδιωτικά έγγραφα που θα χρειαστείτε στον προορισμό της επιλογής σας.

ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Αθήνα (κεντρικά γραφεία)
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00-17:30
ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00-14:00
Ελ.Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 57 - 1ος όροφος

Δικαίωμα παιδικής έκπτωσης έχουν οι ταξιδιώτες ηλικίας έως 12 ετών, εκτός των περιπτώσεων που αναφέρεται κάτι διαφορετικό.
Καλύπτει τυχόν αξιώσεις ταξιδιωτών, οι οποίες προέρχονται από τη μη εκτέλεση ή την πλημμελή εκτέλεση οργανωμένου ταξιδιού. Επίσης, καλύπτει σε περίπτωση αφερεγγυότητας ή πτώχευσης και την υποχρέωση επιστροφής των καταβληθέντων, καθώς και τον επαναπατρισμό των εκδρομέων. Για όλους τους συμμετέχοντες στις οργανωμένες εκδρομές της Smile Acadimos υπάρχει δυνατότητα προαιρετικής επιπλέον ταξιδιωτικής ασφάλισης ζωής και προσωπικών ατυχημάτων. Επίσης, για την περίπτωση ασθένειας του ταξιδιώτη στη διάρκεια του ταξιδιού εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σας συνιστούμε να έρθετε σε επαφή με τον ασφαλιστικό σας φορέα για την έκδοση της «Ευρωπαϊκής Κάρτας Ασφάλισης Ασθενείας».
Οι οδικές εκδρομές που οργανώνονται από την Smile Acadimos αναχωρούν από την οδό Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) 56, απέναντι από τα κεντρικά μας γραφεία. Οι ώρες των αναχωρήσεων διαφοροποιούνται ανάλογα με τον προορισμό της εκδρομής και θα πρέπει να ενημερώνεστε από τα γραφεία μας λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση.