ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Φανταστήκατε τον εαυτό σας να απολαμβάνει ένα ασήκωτο ποτήρι μπίρα, που μόλις το σερβίρισε ένα πρόσωπο με ροδαλά μάγουλα, μαζί με ένα τεράστιο πιάτο που ξεχειλίζει από λουκάνικα, κότσι και τριμμένο λάχανο; Κι όλα αυτά ύστερα από ατέρμονες περιηγήσεις σ’ άγρια βουνά και μονόχρωμες πολιτείες, με ανθρώπους που κοιτούν μόνο τη δουλειά; Όταν θα ταξιδέψετε πραγματικά στη Γερμανία, τότε θα δείτε πώς αυτή η χώρα τον 21ο αιώνα έχει αγωνιστεί και σε μεγάλο βαθμό έχει καταφέρει να καταρρίψει τα στερεότυπα του παρελθόντος. Ανέκαθεν, εξάλλου, ήταν η γενέτειρα της καινοτομίας και της προόδου, με προσωπικότητες όπως ο Αϊνστάιν, ο Γκαίτε, ο Λούθηρος, ο Μαρξ, ο Μπετόβεν…

Ας δούμε όμως τα γεγονότα: βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο της Ευρώπης, συνορεύει με εννέα χώρες και αποτελείται από 16 ομόσπονδα κρατίδια, ενώ χωρίς αμφιβολία κυριαρχεί με την οικονομία και τη βιομηχανία της, κάτι που αντιπροσωπεύεται χαρακτηριστικά από την πόλη του Μονάχου.

Με πόλεις χτισμένες από παλιά, αλλά και με σύγχρονες προεκτάσεις, με πιο χαρακτηριστικό το Βερολίνο, είτε πρόκειται για πρωτεύουσες των επιμέρους κρατιδίων, είτε πρόκειται για άλλες, μικρότερης ιστορικής σημασίας, όλες κρύβουν «θησαυρούς». Επιβλητικά κάστρα, πεζόδρομοι και πλατείες είναι μόλις μερικά από όσα θα συναντήσετε και θα θελήσετε να φωτογραφίσετε, ενώ η υποδειγματική καθαριότητα που υπάρχει ακόμα και στην πιο σκοτεινή γωνιά του δρόμου κάνει τον ταξιδιώτη, σε κάθε βήμα του, να νιώθει άνετος και ασφαλής.

Οι μετακινήσεις στη Γερμανία είναι εύκολη υπόθεση, αφού η χώρα διαθέτει ένα εξαιρετικό οδικό δίκτυο, καθώς και το κορυφαίο σύστημα μέσων μαζικής μεταφοράς της Ευρώπης.

Μακριά από τα αστικά περιβάλλοντα, το «σκηνικό» του εδάφους της Γερμανίας ξεκινά με τις οροσειρές των Βαυαρικών Άλπεων στον Νότο, προχωρά σε οροπέδια, εξελίσσεται σε κοιλάδες στα κεντρικά της χώρας και καταλήγει σε περιοχές με λίμνες, ποτάμια και το λιμάνι του Αμβούργου στα βόρεια, πριν τελικά συναντήσει τη Βόρεια Θάλασσα προς τα δυτικά, καθώς και τη Βαλτική Θάλασσα στα ανατολικά. Η γερμανική ύπαιθρος έχει και άλλα highlights, όπως το εθνικό πάρκο Jasmund με τα απότομα φαράγγια, τα κάστρα δίπλα στην κοίτη του Ρήνου, τις λίμνες του Mecklenburg.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00