ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ

Φθάνοντας στην Πορτογαλία θα ενεργοποιηθεί μέσα σας το πνεύμα του ντόπιου εξερευνητή! Μπορεί πια η χώρα αυτή να μην αποτελεί τον κρυμμένο θησαυρό της Ιβηρικής, ακόμα όμως κρατάει καλά μερικά από τα μυστικά της γοητείας της και σας προκαλεί να τα ανακαλύψετε…

Η Πορτογαλία έχει κάτι από παλιομοδίτικο σικ, με τα μεσαιωνικά της κάστρα και τα χωριά που μοιάζουν βγαλμένα από ζωγραφικό πίνακα, μέσα από απόκοσμες ακρογιαλιές που τελειώνουν σε χαράδρες, αμμουδερές παραλίες και ολάνθιστους λόφους.

Πολιτιστικά θαύματα και αριστουργήματα της φύσης συνεργάζονται για να μεταφέρουν τον επισκέπτη σε άλλη, ονειρεμένη εποχή. Από πού να ξεκινήσει κανείς; Πρέπει να δείτε την αρχαία πανεπιστημιούπολη Κοΐμπρα, την «αγαπημένη» του Λόρδου Βύρωνα Σίντρα, και να εξερευνήσετε σε βάθος τις Εβόρα, Γκιμαράες, Μπράγκα. Και φυσικά θα βυθίσετε τα πόδια σας στην καυτή άμμο των Κασκάις και Σάγκρες, θα δώσετε το «παρών» στις πανέμορφες και άγρια αυθεντικές παραλίες του Νότου, για να έχετε λόγο μετά να επισκεφθείτε τα περίφημα Spa για ξεκούραση!

Ψάχνοντας θα βρείτε εύκολα σημεία όπου μακριά από την πολυκοσμία μπορείτε να χαρείτε πρωτότυπες ψυχαγωγικές δραστηριότητες: ιππασία, ψάρεμα μεγάλων θηραμάτων (Big Game), ακρόαση fado ή απλώς απόλαυση των περίφημων τοπικών κρασιών.

Η πρωτεύουσα Λισαβόνα και η βορειότερη «αντίπαλος», το Πόρτο, αξίζουν την προσοχή και το χρόνο σας, με τα πλακόστρωτα δρομάκια τους και τα ρομαντικά τραμ.

Υπολογίστε και μερικές έξτρα ημέρες στην ατζέντα σας, και γράψτε απλώς: «Αζόρες και Μαδέιρα»…

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00