ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ

Από τους πελώριους ουρανοξύστες της Νέας Υόρκης μέχρι τα επιβλητικά και απόκοσμα τοπία της Αριζόνα, οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είναι ένας τόπος εντυπωσιακής ομορφιάς και εξαιρετικής ποικιλομορφίας. Όσες ταινίες ή εικόνες και αν έχετε δει, τίποτα δεν μπορεί να αποτυπώσει τη μαγεία που θα αντικρύσετε όταν δείτε για πρώτη φορά το θρυλικό ορίζοντα του Μανχάταν, τις αχανείς εκτάσεις του Grand Canyon, ακόμα και τη γεμάτη υπερβολή αισθητική του Λας Βέγκας. Και αυτά είναι μερικά μόνο από τα highlights όσων έχει να προσφέρει αυτή η χώρα.

Θα μπορούσατε εύκολα να περάσετε μια ζωή στις ΗΠΑ και να εξακολουθείτε να αισθάνεστε πως δεν τις έχετε πραγματικά γνωρίσει. Τόσο τα ανθρώπινα αρχιτεκτονικά επιτεύγματα όσο και τα φυσικά τοπία που μπορείτε να επισκεφθείτε είναι θεαματικά. Οι καταρράκτες Νιαγάρα, το Εθνικό Πάρκο Γέλοουστοουν, η κοιλάδα Γιοσέμιτι, το Γκραντ Κάνιον, το ηφαίστειο Κιλαουέα, οι βαλτότοποι Έβεργκλεϊντς και ο παγετώνας Χάμπαρντ είναι μερικά μόνο από τα «φυσικά θαύματα» που αξίζει να αναφέρουμε.

Οι ΗΠΑ είναι ένας προορισμός που έχει να προσφέρει τα πάντα σε όλους τους τύπους ταξιδιωτών, ανεξαρτήτου ηλικίας και σε όλες τις εποχές του χρόνου. Όποια διαδρομή ή περιοχή κι αν διαλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα βρείτε πολλά να σας εντυπωσιάσουν. Κι αν είστε τολμηροί κι έχετε την οικονομική ευχέρεια, καθώς και τον απαραίτητο χρόνο, μπορεί να επιλέξετε να διασχίσετε όλη τη χώρα με δικό σας μέσον, ακολουθώντας κάποια νοσταλγική διαδρομή, όπως η διαπολιτειακή Route 66...

TRAVEL INFO
Διάρκεια πτήσης: Η διάρκεια της απευθείας πτήσης από Αθήνα για Νέα Υόρκη είναι περίπου 11 ώρες και για πτήσεις μέσω ενδιάμεσου σταθμού περίπου 13 ώρες. Για όλους τους υπόλοιπους προορισμούς οι πτήσεις πραγματοποιούνται μόνο μέσω ενδιάμεσων σταθμών. Ενδεικτικά: Μαϊάμι 15-17 ώρες, Λος Άντζελες 16-19 ώρες, Χονολουλού 23-24 ώρες.
Ταξιδιωτικά έγγραφα: Απαραίτητο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία άφιξης
στη χώρα. Δεν απαιτείται βίζα, ωστόσο είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση της ESTA (Ηλεκτρονικό Σύστημα Ταξιδιωτικής Άδειας) πριν από το ταξίδι σας στις ΗΠΑ.
Υγειονομικές προφυλάξεις: Δεν απαιτούνται.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Οι ΗΠΑ είναι μια τεράστια σε έκταση χώρα και ο καιρός μπορεί να διαφέρει σημαντικά μεταξύ των πολιτειών. Καθώς η χώρα βρίσκεται στο βόρειο ημισφαίριο, από τον Απρίλιο έως και τον Σεπτέμβριο σημειώνονται τα μεγαλύτερα διαστήματα ηλιοφάνειας, καθώς και οι υψηλότερες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα. Στα βορειότερα τμήματα της χώρας ο χειμώνας μπορεί να είναι αρκετά κρύος και με πολλές χιονοπτώσεις. Οι νοτιότερες περιοχές, όπως η Φλόριντα και η Καλιφόρνια, απολαμβάνουν καλοκαιρινό καιρό σχεδόν όλο το χρόνο.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)