ΤΕΡΚΣ & ΚΑΙΚΟΣ

Μπορεί να κρύβονται τόσο καλά κάτω απ’ τις Μπαχάμες, στο νοτιότερο άκρο του δημοφιλούς ομώνυμου Αρχιπελάγους, και να προσπαθούν να διατηρήσουν τη σπάνια ομορφιά τους μακριά από την πολυκοσμία… Όμως το σίγουρο είναι ότι η αποστομωτική ομορφιά των κοραλλιογενών υφάλων και των νησιών που απαρτίζουν αυτήν τη «σειρά» από «μαργαριτάρια» σε γαλάζιο φόντο, σαν να έπεσαν από το λαιμό μιας πανέμορφης γοργόνας, τα έχει αναδείξει σε έναν από τους πλέον πολυτελείς τουριστικούς προορισμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Κάποιοι, ιδίως οι ντόπιοι, πιστεύουν ότι τα Τερκς και Κάικος είναι τα πρώτα κομμάτια ξηράς που συνάντησε ο Κολόμβος το 15ο αιώνα, στη θαλάσσια διαδρομή ανακάλυψης του Νέου Κόσμου. Η παρουσία Ευρωπαίων, μάλιστα, εκτόπισε και τους ιθαγενείς Ινδιάνους, που άφησαν μόνο τα πολιτιστικά ίχνη τους…

Το Providenciales (Προβιντενσιάλες) είναι το επίκεντρο υποδοχής του διεθνούς τουρισμού και το πιο «ζωντανό» απ’ όλα τα οκτώ κύρια νησιά της χώρας (έξι κατοικημένα). Στο Grand Turk καταλήγουν όλα τα κρουαζιερόπλοια, ενώ εκεί βρίσκεται και η πρωτεύουσα της χώρας, Cockburn Town (Κόκμπερν Τάουν).

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00