ΤΣΕΧΙΑ

Ένα αστραφτερό πετράδι στην μπιζουτιέρα της Γηραιάς Ηπείρου, μια μικρή χώρα περήφανη για την ιστορία της, αλλά και εξίσου δραστήρια στο παρόν για να οικοδομήσει ένα ελπιδοφόρο μέλλον.

Κάστρα που μοιάζουν να βγήκαν από παραμύθια, μεσαιωνικές πόλεις, κομψά θέρετρα ευεξίας και θαυμάσια εθνικά πάρκα είναι τα συστατικά που συνθέτουν το σκηνικό της σύγχρονης Δημοκρατίας της Τσεχίας. Παρακολουθήστε την ιστορία της Βοημίας και της Μοραβίας, των δύο μεγάλων περιοχών που ενωμένες τώρα συνθέτουν τη σημερινή Τσεχία και θα κατατοπιστείτε για ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας ολόκληρης της Ευρώπης.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει επάξια η πολιτιστικά κορυφαία πρωτεύουσα Πράγα, με επίκεντρο πάντοτε το επιβλητικό της κάστρο, αλλά και πλήρως ανεπτυγμένη μοντέρνα ζωή. Σε μικρή σχετικά απόσταση βρίσκεται το θέρετρο SpaΚάρλοβι Βάρι, τα κάστρα Karlštejn και Konopiště και οι ιστορικές πόλεις Mělník και Kutná Hora. Θα απολαύσετε μοναδική τσέχικη μπίρα στις πόλεις με ζυθοποιεία Plzeň και České Budějovice. Η φυσική ομορφιά είναι ασύγκριτη στο εθνικό πάρκο Šumava, ενώ θα δείτε ένα γεωλογικό φαινόμενο που μοιάζει με τα Μετέωρα στο Adršpach-Teplice, καθώς και τα παράξενα σπήλαια και καρστικά συστήματα της Μοραβίας.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που μια τόσο μικρή χώρα όσο η Δημοκρατία της Τσεχίας είναι γεμάτη προστατευόμενους θησαυρούς παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00