ΡΟΥΜΑΝΙΑ

Είναι μια χώρα που κάπως διαφέρει από τα συνηθισμένα και αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Πρώτα απ’ όλα, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες του Ανατολικού Μπλοκ, που μέσα στις τελευταίες δεκαετίες της εκρηκτικής ανάπτυξης έχουν δει τις πόλεις τους να εκσυγχρονίζονται δραματικά και να γεμίζουν πολυτελή ξενοδοχεία, η Ρουμανία παραμένει βαθιά παραδοσιακή και κινείται ακόμα στον παλμό που κυριαρχεί τον τελευταίο αιώνα.

Ναι, η πρωτεύουσα, το Βουκουρέστι, δεν είναι πια το «Μικρό Παρίσι», όπως τη χαρακτήριζαν κάποτε λόγω της κομψής αρχιτεκτονικής και του πολιτιστικού της επιπέδου, αφού ένα μεγάλο κομμάτι του ιστορικού της κέντρου έχει μετατραπεί σε ζούγκλα τσιμέντου, ωστόσο, παραμένει ελκυστική και ζωντανή πόλη, καθώς και η μεγαλύτερη στη χώρα.

Πιο χαρακτηριστική παραμένει η ζωή στην επαρχία της Ρουμανίας, που απαρτίζεται από μικρές κοινότητες, πολλές από τις οποίες στηρίζονται για την επιβίωση και λειτουργία τους αποκλειστικά στη δική τους γεωργική και κτηνοτροφική παραγωγή. Και, φυσικά, είναι γεμάτη από αρχαιολογικούς και πολιτιστικούς θησαυρούς, όπως τα ζωγραφισμένα μοναστήρια της Μπουκοβίνα, τα κάστρα και τα σαξονικά φρούρια της Τρανσυλβανίας, την πανέμορφη μεσαιωνική πόλη Μπρασόβ καθώς και τα εκπληκτικά Αλατωρυχεία της Τούρντα, αλλά και το κάστρο του Μπραν, όπου θεωρείται ότι κατοικούσε ο Κόμης Δράκουλας.

Και αφήσαμε για το τέλος της περιπέτειάς σας, όταν δηλαδή θα το έχετε περισσότερο ανάγκη, το κομμάτι που βρέχεται από τη Μαύρη Θάλασσα, με εκπληκτικές αμμώδεις παραλίες για μπάνιο καθώς και τη λάσπη και το φυσικό αέριο που αναβλύζουν σε πολλά σημεία της χώρας, και θα χρησιμοποιηθούν στα καταπληκτικά θεραπευτικά Spa της Ρουμανίας για να σας αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις και την αναγκαία ευεξία για να την ξαναπροτιμήσετε!

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00