ΙΣΠΑΝΙΑ

Πόσες άγνωστες λέξεις έχετε; Παέγια και χαμόν, φλαμένκο, ταυρομάχοι, Ίμπιζα, Μαγιόρκα, Βαλένθια, Βαρκελώνη, Νταλί, Πικάσο. Από καμία έως ελάχιστες; Αυτή είναι η Ισπανία.

Από κοντά είναι μάλλον βέβαιο ότι θα την ερωτευθείτε.

Αν ο έρωτας για εσάς περνάει… απ’ το στομάχι, θα μείνετε αιώνια σκλάβοι της εμπνευσμένης και νόστιμης κουζίνας, με ισχυρές ρίζες στην παράδοση. Έχει, άλλωστε, τα περισσότερα βραβευμένα με αστέρια της Michelin εστιατόρια διεθνώς.

Αν «επενδύετε» το χρόνο των διακοπών σας σε ηλιόλουστες αμμώδεις παραλίες και τις εγκαταλείπετε μόνο για ύπνο, θα βρείτε το στοιχείο σας στις ατέλειωτες ακτογραμμές της Ισπανίας και των Βαλεαρίδων, Καναρίων. Υπάρχει και βουνό για τους φυσιολάτρες, που μπορεί να θελήσουν να ανεβούν τις πλαγιές των Πυρηναίων.

Αν πάλι σας γεμίζει η νυκτερινή ζωή, θα απολαύσετε ποτά και χορό στα κλαμπάκια κάθε είδους της Βαρκελώνης και της Μαδρίτης και θα «κουνηθείτε» μέχρι το πρωί στα πάρτι της Ίμπιζα.

Και φυσικά, η ιστορία της Ισπανίας θα συναρπάσει όλους τους παραπάνω, έτσι όπως την αφηγείται με τον πιο δημιουργικό τρόπο η τέχνη και η αρχιτεκτονική. Ρωμαϊκά ερείπια, καθεδρικοί ναοί και «κοσμήματα» ισλαμικής αρχιτεκτονικής μιλούν για το παρελθόν και συνυπάρχουν με τα έργα των ανήσυχων καλλιτεχνικών πνευμάτων που άφησαν εποχή: Νταλί, Πικάσο, Γκαουντί.

Μοιάζει σχεδόν στερεότυπο, αλλά η Ισπανία είναι μια χώρα με αφάνταστες αντιθέσεις!

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00