ΙΑΠΩΝΙΑ

Ένας αυθεντικά εξωτικός προορισμός με μακραίωνη ιστορία και ξακουστό πολιτισμό, εκπληκτικό οικονομικό και τεχνολογικό επίπεδο, ιδιαίτερα ήθη και έθιμα. Η Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου είναι εκεί, όμορφη και προσιτή, ένα αρχιπέλαγος από μεγάλα και άπειρα μικρότερα νησιά, με τους μακροβιότερους κατοίκους και εξαιρετικά ασφαλείς συνθήκες διαβίωσης. Η ίδια η χώρα θα σας εντυπωσιάσει για τις φυσικές ομορφιές και τις υπερμοντέρνες πόλεις της. Οι Ιάπωνες θα σας εκπλήξουν με την αγάπη τους για την τάξη και την πειθαρχία. Μια χώρα που σίγουρα αξίζει να την γνωρίσετε από κοντά!

Είναι το μέρος που οι χιλιόχρονες παραδόσεις ενώνονται με τον πιο φουτουριστικό τρόπο ζωής σαν να είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό. Το Τόκυο θα σας καθηλώσει, το Κυότο θα σας γοητέψει, η Νάρα θα σας μαγέψει. Η αιώνια Ιαπωνία έχει τόσα πολλά να δείξει, όπως την πόλη των εμπόρων Οσάκα, το Σαπόρο στη συγκλονιστική επαρχία Χοκκάιντο και τις ιστορικές πόλεις Ναγκασακι και Χιροσιμα που αναγεννήθηκαν από την στάχτη τους. Άλλωστε, η λίστα της UNESCO περιλαμβάνει τουλάχιστον 23 τοποθεσίες Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Από τον Ιανουάριο μέχρι και τον Μάιο, οι ανθισμένες κερασιές μεταμορφώνουν το φυσικό τοπίο σε ένα υπερθέαμα χρωμάτων και αισθήσεων...

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00