ΕΛΒΕΤΙΑ

Διακοπές με στιλ στον καθαρό βουνίσιο αέρα, στην πατρίδα του εντελβάις!

Η ζωή στην Ελβετία, τόσο στην πόλη όσο και στην επαρχία, κυλάει σαν ένα καλοκουρδισμένο ρολόι - που, ως γνωστόν, είναι ένα από τα προϊόντα στα οποία εξειδικεύονται οι Ελβετοί. Άλλοι λόγοι για τους οποίους «ζηλεύουμε» και θα θέλαμε να ζούμε εκεί είναι τα εκλεκτά τυριά, η λαχταριστή σοκολάτα και η κοφτερή… ακρίβεια, σαν τους διάσημους ελβετικούς σουγιάδες!

Πρόκειται για τη χώρα που διαθέτει κάποιες από τις καλύτερες πίστες σκι και ορεινές διαδρομές περιπάτου, όπως στα Zermatt, Verbier και St Moritz, που προσελκύουν μεγάλα πλήθη τουριστών και ιδίως διασήμων.

Η πρωτεύουσα Βέρνη προσφέρει πολλά αξιοθέατα, καταστήματα για αγορές και ευκαιρίες για παραδοσιακή φολκλορική διασκέδαση. Η μεγαλύτερη πόλη Ζυρίχη, πάλι, ηγείται στις τέχνες, έχει πλούσια και ζωηρή νυχτερινή ζωή, από όπερα και θέατρο μέχρι μπαρ και κλαμπ, και διαθέτει πρωτοποριακό ντιζάιν. Κοσμοπολίτικοι προορισμοί της Ελβετίας είναι ακόμα η Γενεύη, η Βασιλεία και η Λοζάνη, ενώ η τελευταία, μαζί με τη Βέρνη, διαθέτουν τους περίφημους μεγαλοπρεπείς καθεδρικούς ναούς που θα θέλατε να επισκεφθείτε.

Η Ελβετία αγαπά και το καλοκαίρι, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στις όχθες των πανέμορφων λιμνών της, ενώ αξίζει να επισκεφθείτε ακόμα τη Λουκέρνη με τη σκεπαστή γέφυρα, τη Neuchatel με τις πηγές της, τη γνωστή για το τυρί που παράγει Gruyeres, την Grimentz με τα παραδοσιακά ξύλινα σπιτάκια και πολλές πολλές ακόμα, εκπληκτικό για μια τόσο μικρή χώρα.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00