ΣΑΝΤΑ ΛΟΥΤΣΙΑ

Φανταστείτε τροπικά δάση βροχής, θερμές πηγές, ηφαίστειο, καταρράκτες, τροπικές παραλίες, κοράλλια και πολυτελή eco-lodge. H Σάντα Λουτσία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά Windward, ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις: Bρετανικοί νόμοι και τρόποι συμπεριφοράς και οδήγησης, αλλά γαλλικά τοπωνύμια, κουζίνα και γλώσσα! Αν και η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά, όλοι μιλούν πατουά, μια κρεολική διάλεκτο με γαλλικές ρίζες.

Αν το Παρίσι αποκαλείται η Πόλη του Έρωτα, τότε η St. Lucia είναι σίγουρα το νησί. «Η ωραία Ελένη των Δυτικών Ινδιών» ήταν η αιτία για μάχες επί δύο αιώνες μεταξύ των Γάλλων και των ‘Αγγλων και άλλαξε χέρια δεκατέσσερις φορές.

Φανταστείτε τροπικά δάση, θερμές πηγές, ηφαίστειο, καταρράκτες, τροπικές παραλίες, κοράλλια και πολυτελή eco-lodge. H Σάντα Λουτσία είναι το δεύτερο μεγαλύτερο από τα νησιά Γουΐντγουορντ (Windward) των Μικρών Αντίλλων, ένα νησί γεμάτο αντιθέσεις: Bρετανικοί νόμοι και τρόποι συμπεριφοράς και οδήγησης, αλλά γαλλικά τοπωνύμια, κουζίνα και γλώσσα! Αν και η επίσημη γλώσσα είναι τα αγγλικά, όλοι μιλούν πατουά, μια κρεολή διάλεκτο με γαλλικές ρίζες.

Σήμερα, με την πλούσια και ρομαντική ιστορία της, τη φυσική ομορφιά και τη χαλαρή ατμόσφαιρα, είναι η ακαταμάχητη επιλογή για μήνα του μέλιτος. Υπάρχουν πολλά να δεις: Τις κορυφές των Πιτόνς (Pitons), τα διάσημα δίδυμα ηφαίστεια και τον αρχαίο κρατήρα. Τους ψαράδες στις ακτές της Anse La Raie, τους Βοτανικούς Κήπους, όπου η Ιωσηφίνα του Ναπολέοντα έκανε τα μπάνια της στα ιαματικά νερά, και τους καταρράκτες Diamond. Φυσικά, πάντα και παντού, οι άνθρωποι αντανακλούν τη φυσική ομορφιά του τόπου - φιλικοί, φιλόξενοι, ευγενικοί και καλλιεργημένοι.

ΤΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ
ΧΕΙΜΩΝΑΣ
ΑΝΟΙΞΗ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΖΕΥΓΑΡΙΑ
ΠΑΡΕΕΣ
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00