ΣΕΡΒΙΑ

Η Σερβία είναι από τους ανερχόμενους τουριστικούς προορισμούς των Βαλκανίων και που τα τελευταία χρόνια έχει γίνει και ένας από τους αγαπημένους των Ελλήνων.

Το highlight είναι αναμφίβολα η πρωτεύουσα, το Βελιγράδι, που από πολλούς έχει χαρακτηριστεί μάλλον η πιο «φωτογραφική» πόλη των Βαλκανίων. Θα το αισθανθείτε όταν θα θέλετε στοκ από… μπαταρίες για την κάμερά σας ενώ βαδίζετε στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο, στην οδό Κνεζ Μιχαήλοβα με τα μπιστρό, στις όχθες των ποταμών Σάβα & Δούναβη, ή ακόμα στον Ζωολογικό Κήπο του Βελιγραδίου, έναν από τους τους μεγαλύτερους των Βαλκανίων, στον Λόφο του Κάστρου. Άκρως εντυπωσιακό είναι το κάστρο Καλεμεγδάν, χτισμένο στη συμβολή των δύο ποταμών που διαρρέουν το Βελιγράδι.

«Επιβεβλημένη» θα λέγαμε είναι η επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου μέσα στο συγκλονιστικό φυσικό τοπίο με σπάνια είδη πανίδας & χλωρίδας βρίσκονται «κρυμμένα» τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους», που χτίστηκαν τέσσερις και πέντε αιώνες πριν και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Ένα υπέροχο «αντίδοτο» στην αστική ζωή…

Αξίζει να δείτε την κουκλίστικη παραδουνάβια κωμόπολη Sremski Karlovci στην κοιλάδα της Βοϊβοντίνα, αλλά και το πανέμορφο, ζωντανό Νόβι Σαντ, με το επιβλητικό φρούριο. Κάποιοι ίσως να θελήσουν να δουν από κοντά και το αμφιλεγόμενο Κόσοβο, κατηφορίζοντας λίγο προς τα νότια.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
ΔΙΑΤΡΟΦΗ
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00