ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ολλανδία, ή αλλιώς ένας υδάτινος κόσμος! Έχει τόσα πολλά κανάλια, λίμνες και ακτές που δεν συναντώνται πουθενά αλλού στον κόσμο. Είναι η μοναδική χώρα που τόσο μεγάλη έκταση του εδάφους της είναι κάτω απ’ το επίπεδο της θάλασσας. Και φυσικά, διεκδικεί τη μοναδικότητα και σε μια σειρά άλλων χαρακτηριστικών: εκτός απ’ το πολύ νερό έχει και πολύ αέρα, σκάφη, πανιά, κατάρτια, έχει σήμα κατατεθέν τους ανεμόμυλους και άφθονα υπέροχα χρωματιστά λουλούδια!

Το πεδινό έδαφος χωρίς απότομες κλίσεις βοηθάει στην εναλλακτική και οικολογική μετακίνηση με ποδήλατο και αυτό αποτελεί τρόπο ζωής για τους Ολλανδούς. Πρόκειται, εξάλλου, για έναν λαό που αγαπά την άνεση, την ποιότητα και την ελευθερία στην έκφραση.

Αυτή η πανέμορφη χώρα είναι ταυτόχρονα και κοσμοπολίτικη, ενώ αγαπά την τέχνη και το δείχνει. Εκπληκτικά καλλιτεχνικά δημιουργήματα κοσμούν τα μουσεία της, ενώ πολύ συχνά διοργανώνονται φεστιβάλ τέχνης τόσο από εγχώριους δημιουργούς όσο και από το διεθνή χώρο.

Οι Ολλανδοί επιμένουν στο ωραίο και αυτό φαίνεται και από τις πόλεις τους. Ποιος δεν γνωρίζει το Άμστερνταμ, πρωτεύουσα των «Κάτω Χωρών»; Μια πόλη φιλελεύθερη, πυκνοκατοικημένη, χτισμένη πάνω στο δέλτα τριών ποταμών που εκβάλλουν στη Βόρεια Θάλασσα. Κέντρο πολιτισμού, με ρομαντικά κανάλια και καφετέριες που σας προσκαλούν να καθίσετε. Στο Άμστερνταμ, όπως και στο Ρότερνταμ, η νυχτερινή ζωή θα σας γεμίσει εμπειρίες…

Σε μικρή απόσταση βρίσκονται και άλλες κορυφαίες μητροπόλεις της Ολλανδίας που αξίζει να επισκεφθείτε: Χάαρλεμ, Γκρόνινγκεν, Ουτρέχτη, Ντεν Χααγκ, Ντελφτ, Μάαστριχτ είναι μόνο μερικοί από τους σταθμούς σε ένα ταξίδι που δεν θα ξεχάσετε σύντομα…

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00