ΚΑΝΑΔΑΣ

Ας μιλήσουμε πρώτα με μεγέθη και αριθμούς: η δεύτερη μεγαλύτερη χώρα στον κόσμο, με πλάτος 5,5 χιλιάδες χιλιόμετρα σε ευθεία από τα σύνορα Γιούκον-Αλάσκα στα δυτικά έως τις ακτές του Ατλαντικού στα ανατολικά, με έδαφος που εκτείνεται από τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών έως τον Βόρειο Πόλο, καταλαμβάνει 6 ζώνες ώρας και η ακτογραμμή της θα έφθανε σε μήκος μισή φορά μέχρι τη Σελήνη, είναι μάλλον ο ιδανικός τόπος για να ταξιδέψετε εσείς που τα θέλετε όλα.

Τρομερά βουνά, παγόβουνα, τροπικά δάση, λιβάδια με λυγερά στάχια, ακτές με ψηλά κύματα, σύγχρονες πόλεις, κουλτούρα, καλό φαγητό είναι σε γενικές γραμμές τα στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα στον Καναδά. Εξίσου μεγάλη ποικιλία χαρακτηρίζει τους κατοίκους της χώρας, αν ξεκινήσει κανείς από τους ιθαγενείς, τους Γαλλόφωνους, τους Άγγλους, και φθάσει στην πληθώρα των εθνικοτήτων που έχουν καταφθάσει εκεί μέσω των μεταναστευτικών κυμάτων.

Όσον αφορά το αστικό περιβάλλον, οι πόλεις του Καναδά, όπως το Βανκούβερ, η πρωτεύουσα Οτάβα και το Μόντρεαλ, συγκαταλέγονται στα «καλύτερα μέρη να ζεις». Ενδεικτικά αναφέρουμε: το Τορόντο κατέχει ζηλευτή θέση πάνω στη λίμνη Οντάριο, στην Οτάβα θα δείτε πολλά ωραία μουσεία και το κανάλι Ριντό, στο Μόντρεαλ θα σας εντυπωσιάσουν οι ουρανοξύστες ενώ θα βρείτε και λιθόστρωτα δρομάκια και διατηρημένες τις παραδόσεις αιώνων. Κοντά στα Βραχώδη Όρη του Καναδά το Κάλγκαρι με τα πετρέλαια θα σας θυμίσει έντονα την εποχή των καουμπόι και το Βανκούβερ έχει λίγο απ’ όλα.

Εκτός από τις πόλεις, η φύση στον Καναδά έχει κάνει θαύματα: η περιπέτεια σας περιμένει σε κάθε βήμα. Snowboard στα όρη Γουίσλερ, surfing στη Νέα Σκωτία (Nova Scotia) , πεζοπορία στο μονοπάτι των Απαλαχίων της Νέας Γης, κολύμπι στο νησί του Πρίγκιπα Εδουάρδου, καγιάκ στον ποταμό Ναχάνι και πολλά πολλά ακόμη, περισσότερο ή λιγότερο «επικίνδυνα»…

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00