ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ανατολικά της Κούβας και της Τζαμάικα, η Δομινικανή Δημοκρατία είναι μια μικρή χώρα που μοιράζεται το έδαφος ενός νησιού με την Αϊτή, καταλαμβάνοντας τα δύο τρίτα περίπου του ανατολικού τμήματός του. Αποτελεί ένα ακόμα στολίδι στην Καραϊβική, που παρουσιάζει ενδιαφέρον τόσο για τη γεωγραφία του όσο και για την ταραγμένη ιστορία και τα μνημεία του, παρότι ο κυριότερος λόγος για τον οποίο συγκεντρώνει επισκέπτες είναι οι ονειρεμένες ακτές του.

Στο έδαφός της η Δομινικανή Δημοκρατία έχει λίγο από κάθε τι: τροπικά δάση, οροσειρές, μαγκρόβια έλη και κομμάτια ερήμου, ό,τι πρέπει δηλαδή για οικοτουρισμό. Ρυθμός και μελωδίες Καραϊβικής, επιρροές από Αμερική και καταγωγή από Ευρώπη, σχηματίζουν ένα πολιτιστικό μωσαϊκό με μοναδική σύσταση. Και η μουσική πάντα δυνατά, μερένγκε και μπατσάτα!
Η θάλασσα πανταχού παρούσα, στις παραλίες της κατάλευκης άμμου και των τιρκουάζ νερών, τόσο στα σημερινά δημοφιλή θέρετρα όσο και σε αυτά του παρελθόντος, όπως είναι το Σαν Πέντρο δε Μακορίς ή το Πουέρτο Πλάτα. Η πιο διάσημη παραλία του νησιού παραμένει η Πούντα Κάνα, που έχει να προσφέρει τα πάντα και σε αφθονία: θαλάσσια σπορ, σερφ, καταδύσεις και φυσικά τα πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ;
TAGS:

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00