ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Μικρή χώρα, με χαρακτήρα που προσιδιάζει περισσότερο στην αλπική Δυτική Ευρώπη παρά στην Ανατολική και την πρώην Γιουγκοσλαβία, με αυθεντική φρεσκάδα και φυσικότητα που δεν θα αφήσουν ασυγκίνητο ακόμα και τον απαιτητικό ταξιδιώτη.

Γραφικά τοπία με λίμνες-καθρέφτες, καταπράσινα βουνά με δασική βλάστηση και σπιτάκια τύπου σαλέ στο κέντρο μεγάλων αγροκτημάτων. Η καθαριότητα και η ασφάλεια θα προσελκύσουν ακόμα και οικογένειες ή ζευγάρια, κυρίως εκείνους που αρέσκονται στις δραστηριότητες έξω στη φύση.

Και πάλι, υπάρχει χώρος για παραλίες, χιονισμένες βουνοκορφές, αμπελώνες πάνω σε λόφους, πεδιάδες γεμάτες με ηλιοτρόπια, γοτθικούς ναούς, παλάτια μπαρόκ, ιστορικά κάστρα και δημόσια κτίρια σε στιλ Art Nouveau, σε μια χώρα μισή σε μέγεθος από την Ελβετία!

Η Λιουμπλιάνα, πρωτεύουσα, ταιριάζει στο στιλ με την υπόλοιπη Σλοβενία: μεγάλος φοιτητικός πληθυσμός, νεανικό πνεύμα, το ομώνυμο ποτάμι να τη διαρρέει, καφετέριες, μαγαζάκια γύρω του, και καλοδιατηρημένα ιστορικά κτίρια.

Ένα ακόμα στοιχείο «πλούτου» στη Σλοβενία είναι οι κάτοικοί της, οι Σλοβένοι – φιλόξενοι, γενναιόδωροι, πολύγλωσσοι, εξυπηρετικοί, ανοιχτόμυαλοι.

Όλα, λοιπόν, κουκλίστικα και χαριτωμένα.


ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00