ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αυτή η μικροσκοπική πόλη-κράτος είναι η 3η πιο πυκνοκατοικημένη χώρα στον κόσμο, αφού οι σχεδόν 6 εκατομμύρια κάτοικοι της ζουν σε έκταση μόλις 721 τετραγωνικών χιλιομέτρων (όσο περίπου είναι η έκταση της Κεφαλονιάς). Κι όμως, η Σιγκαπούρη που το 2015 γιόρτασε 50 χρόνια ανεξαρτησίας, είναι μια χώρα που λειτουργεί απολύτως σχολαστικά και η τακτική αυτή αποδίδει.

Ταξιδεύοντας στη Σιγκαπούρη θα νιώσετε απολύτως ασφαλείς και θα εκτιμήσετε την απόλυτη καθαριότητα, το πράσινο, τη σύγχρονη καθημερινότητα, τη νυχτερινή ζωή, αλλά και το παραδοσιακό στοιχείο, που εξακολουθεί να είναι παρόν. Κάτι ακόμα που εντυπωσιάζει στη Σιγκαπούρη είναι ο πολυεθνικός χαρακτήρας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τις πολύχρωμες γειτονιές όπως η Μικρή Ινδία και η Chinatown μέχρι τη νόστιμη διεθνή κουζίνα που μπορείς να βρεις σε κάθε σημείο της πόλης. Σαφείς επιρροές από Κίνα, Μαλαισία, Ινδία και πληθώρα Δυτικών πολιτισμών συνθέτουν ένα μοναδικό κράμα, που καθιστά τη δυναμική αυτήν ασιατική χώρα κάθε άλλο παρά «αποστειρωμένη» και βαρετή.

Tα τελευταία 30 χρόνια διεκδικεί επάξια τη φήμη του διεθνούς τουριστικού προορισμού. Μάλιστα, πολλά χρήματα έχουν επενδυθεί στην κατασκευή πελώριων τουριστικών εγκαταστάσεων, όπως τα καζίνο, ενώ παντού τριγύρω υπάρχουν φυσικά πάρκα, οι βοτανικοί κήποι και τα τουριστικά καταστήματα του Marina Bay Sands (Μαρίνα Μπέι Σαντς), η φημισμένη Orchard road, τα μουσεία ιστορίας, τα θεματικά πάρκα του νησιού Sentosa (Σεντόσα) και πολλά άλλα. Και φυσικά, η Σιγκαπούρη είναι μια πόλη  που φιλοξενεί γεγονότα παγκόσμιας κλίμακας όπως οι αγώνες της Formula1, και καλλιτεχνικές διοργανώσεις που πλαισιώνουν κάθε χρόνο την έναρξή του με περισσή λάμψη και συμμετοχή γνωστών αστέρων.

Όταν θα επισκεφθείτε την «πόλη των λεόντων», όπως λέγεται στη Μαλαισιανή γλώσσα η Σιγκαπούρη, να είστε προετοιμασμένοι για πολλή απόλαυση…

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΑΝΔ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 39
15232
(ΙΣΟΓΕΙΟ)
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΦΟΙΒΗΣ 17
16674
(1ος ΟΡΟΦΟΣ)