ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

Αυτή η μικροσκοπική πόλη-κράτος, η 3η πιο πυκνοκατοικημένη χωρά στον κόσμο, εξελίχθηκε μέσα σε λίγες μόνο δεκαετίες, από ένα μικρό ψαροχώρι σε μια από τις ισχυρότερες οικονομίες της Ασίας.

Η οικονομική «καρδιά» της Σιγκαπούρης χτυπάει στο λιμάνι της πόλης, το δεύτερο μεγαλύτερο στον κόσμο, ενώ μέσα στα τελευταία είκοσι χρόνια έχει καταφέρει να διεκδικήσει μια θέση στον χάρτη των δημοφιλέστερων τουριστικών προορισμών της Ασίας, χάρη στα γιγαντιαία και φουτουριστικά αρχιτεκτονικά επιτεύγματα και τη δημιουργία νέων πόλων έλξης για διασκέδαση και αναψυχή. Αυτό άλλωστε θα το διαπιστώσετε από τα πρώτα μόλις λεπτά της άφιξής σας στη Σιγκαπούρη, αντικρίζοντας το θεαματικό αεροδρόμιο Jewel Changi, που φιλοξενεί το μεγαλύτερο καταρράκτη εσωτερικού χώρου!

Κάτι ακόμα που εντυπωσιάζει στη Σιγκαπούρη είναι ο πολυεθνικός χαρακτήρας σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής, από τις πολύχρωμες γειτονίες όπως η Little India και η Chinatown, μέχρι τη νόστιμη διεθνή κουζίνα που μπορείς να βρεις σε κάθε γωνιά της πόλης. Σαφείς επιρροές από Κίνα, Μαλαισία, Ινδία και τον Δυτικό κόσμο συνθέτουν ένα μοναδικό πολιτιστικό «κράμα», που καθιστά τη δυναμική αυτήν ασιατική χώρα κάθε άλλο παρά «αποστειρωμένη» και βαρετή.

Το ταξίδι σας στη Σιγκαπούρη θα είναι μια απόλαυση άνεσης, με τις μετακινήσεις σας μεταξύ των σημείων ενδιαφέροντος να είναι παραπάνω από εύκολες. Διαθέτει ένα από τα καλυτέρα και πιο οργανωμένα συστήματα μαζικής μεταφοράς, ενώ όλες οι σημάνσεις είναι γραμμένες στην Αγγλική γλώσσα. Ταξιδεύοντας στη Σιγκαπούρη θα νιώσετε απολύτως ασφαλείς και θα εκτιμήσετε την απόλυτη καθαριότητα, το πράσινο, τη σύγχρονη καθημερινότητα, τη νυχτερινή ζωή, αλλά και το παραδοσιακό στοιχείο, που εξακολουθεί να είναι παρόν.

 

TRAVEL INFO
Διάρκεια πτήσης: Η διάρκεια της πτήσης από το αεροδρόμιο της Αθήνας είναι 11 έως 15 ώρες
Ταξιδιωτικά έγγραφα: Απαραίτητο διαβατήριο με ισχύ τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία άφιξης στη χώρα. Για τα Ελληνικά διαβατήρια δεν απαιτείται βίζα.
Υγειονομικές προφυλάξεις: Δεν απαιτούνται

ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
Στη Σιγκαπούρη, όπως και σε όλες τις τροπικές χώρες της νοτιοανατολικής Ασίας, ο καιρός είναι γενικά ζεστός, με πολλή υγρασία και επηρεάζεται από την εποχή των μουσώνων. Η θερμοκρασία δεν παρουσιάζει ιδιαίτερες μεταβολές μεταξύ των εποχών και η μέση θερμοκρασία κυμαίνεται από 25 έως 31 βαθμούς. Οι θερμότεροι μήνες του χρόνου είναι ο Ιούλιος και ο Αύγουστος, με ποσοστό υγρασίας κοντά στο 80%, ενώ από τον Νοέμβριο μέχρι και τον Μάρτιο οι βροχοπτώσεις μπορεί είναι έντονες.

 

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00