ΚΥΠΡΟΣ

Γκριζοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγος… στις παρυφές της Ευρώπης, στο σταυροδρόμι ακριβώς όπου συναντώνται οι πολιτισμοί της Γηραιάς Ηπείρου, της Ασίας και της Μέσης Ανατολής. Ένα νησί με «αέρα» κατά κύριο λόγο Δυτικοευρωπαϊκό, με εμφανείς όμως επιρροές από Ασία και Αφρική που της προσδίδουν διακριτικό άρωμα Ανατολής.

Τα γραφικά χωριά διαδέχονται το ένα το άλλο, οι αμπελώνες δίνουν τη θέση τους σε πασίγνωστα παραθαλάσσια θέρετρα με «άτακτη» ζωή, οι εκπληκτικοί αρχαιολογικοί χώροι διηγούνται την πολυτάραχη ιστορία του μαρτυρικού αυτού τόπου, με αποκορύφωμα την πρωτεύουσα Λευκωσία, που παραμένει η μοναδική πόλη στον κόσμο με κατεχόμενο τμήμα.

Λευκωσία-Λεμεσός, Πάφος και Λάρνακα είναι οι κυριότερες πόλεις που απέχουν μόνο μια σύντομη εκδρομή μεταξύ τους, ενώ η τελευταία βρίσκεται πιο κοντά στις νότιες αμμουδερές παραλίες, τα υπερσύγχρονα ξενοδοχειακά κέντρα (βλέπε Αγία Νάπα, Πρωταράς κ.λπ.) και αξιόλογα αρχαία μνημεία (Κούριον, Πάφος).

Το νησί της Αφροδίτης, όπως λέγεται σύμφωνα με το μύθο, είναι γεμάτο ευχάριστες αντιθέσεις και προσφέρεται για διακοπές πολλών ταχυτήτων. Αν έχετε μαζί παπούτσια για περπάτημα, μαγιό και αντιηλιακό, βραδινή φορεσιά και γερό στομάχι για άφθονο τοπικό κρασί κουμανταρία, είναι σίγουρο ότι θα περάσετε διακοπές που θα τις αναπολείτε…

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ
ΦΙΛΤΡΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00