ΑΛΒΑΝΙΑ

Γραφικά χωριά, πανέμορφες ορεινές τοποθεσίες, συγκλονιστικές ιστορικές πόλεις με έντονο το Οθωμανικό στοιχείο και ένας πολύπαθος λαός που παραμένει φιλικός και ανεκτικός. Οι λάτρεις της πεζοπορίας και της φύσης θα ενθουσιαστούν στις Αλβανικές Άλπεις ή τον ορεινό όγκο Τομόρι και γύρω από τον ποταμό Δρίνο. Για πεντακάθαρες παραλίες και εικόνες που θυμίζουν Ιόνιο θα πρέπει κανείς να προτιμήσει τους Αγίους Σαράντα.

Όσοι παθιάζονται με την ιστορία και τους θρύλους θα ενθουσιαστούν με τις πόλεις-μουσεία (UNESCO) Βεράτι (Berat) και Αργυρόκαστρο (Gjirokaster), καθώς και με την πληθώρα κάστρων και φρουρίων που θα βρουν παντού στη γειτονική χώρα. Αλλά και όσοι αγαπούν την τέχνη θα εντρυφήσουν στις τοιχογραφίες των μεσαιωνικών ναών της Κορυτσάς (Korçë), του Βεράτι και των Τιράνων.

Για όσους αγαπούν τον ήλιο και τη θάλασσα, η πόλη των Άγ. Σαράντα (Saranda) προσφέρει υπέροχες παραλίες και αξιόλογη τουριστικλη υποδομή, ενώ σε κοντινή απόσταση μπορείτε να επισκεφθείτε την αρχαία Ελληνική πόλη του Βουθρωτού και το Εθνικό Πάρκο που την περιβάλλει (UNESCO).

Η πρωτεύουσα Τίρανα, βέβαια, θα ενθουσιάσει τους επισκέπτες και για άλλους λόγους: διαθέτει από μικρές γειτονιές μέχρι κοσμοπολίτικη συνοικία (βλέπε Μπλοκ), χρώμα και άρωμα «αναγέννησης», ιστορικά μνημεία και εμφανή αποτελέσματα των φιλότιμων προσπαθειών εξωραϊσμού από τη δημοτική Αρχή.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00