ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Πελώρια και γεμάτη μυστήριο, η Ουκρανία είναι μάλλον «άγνωστη» ως τουριστικός προορισμός, παρότι είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης. Κατέχει σημαντική θέση στην ευρωπαϊκή ιστορία, κυρίως του Ρωσικού κράτους, και για να το πιστοποιεί διαθέτει κτίρια μνημεία εκπληκτικής μπαρόκ και αναγεννησιακής αρχιτεκτονικής.

Η χώρα έχει εκσυγχρονιστεί σημαντικά και συνεχίζει να βαδίζει σε αυτόν το δρόμο. Αρκετά ξενοδοχεία έχουν ανακαινιστεί, ανοίγουν διαρκώς εστιατόρια με ευφάνταστο διάκοσμο και μενού, ενώ αναφύονται κάπου κάπου και κάποια κέντρα τουριστικής ενημέρωσης, ιδίως στα δυτικά της χώρας.

Εκτός από την Ευρωπαϊκού «αέρα» πρωτεύουσα Κίεβο, που είναι περισσότερο τουριστικά ανεπτυγμένη, θα επισκεφθείτε τη Λβιβ (γνωστή και ως Λεόπολη) με την ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική των κτιρίων της και μία από τις παλαιότερες πόλεις της Ευρώπης, αλλά και την Οδησσό, με τις γιγαντιαίες σκάλες Ποτέμκιν, ένα ιστορικό σύμβολο της πόλης και επίσημη είσοδό της, που έγιναν κινηματογραφικά διάσημα από την ταινία που αφορούσε το ομώνυμο θωρηκτό.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00