ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Έχοντας αποτινάξει και τα τελευταία στερεότυπα και απομεινάρια της «σκοτεινής» εποχής της, η Βουλγαρία «κάνει» την έκπληξη με την εκρηκτική της ανάπτυξη της τελευταίας δεκαετίας, που θα αιφνιδιάσει ευχάριστα τον ταξιδιώτη των Βαλκανίων και θα τον αφήσει να κοιτά με μάτια ορθάνοιχτα όλα όσα προλαβαίνει να δει!

Στις ακτές της Μαύρης Θάλασσας τα παραθεριστικά resort δίνουν άνετες και οικονομικές λύσεις στο θέμα της τουριστικής διαμονής. Αντίστοιχα όμορφο και προσιτό είναι και το χειμερινό πρόσωπο της Βουλγαρίας, με απροσδόκητα ωραίους προορισμούς σε χιονισμένες βουνοκορφές και σύγχρονα κέντρα σκι, με πιο δημοφιλή το Μπόροβετς και το Μπάνσκο.

Τα υπέροχα δάση και ορεινά τοπία της Βουλγαρίας τα γνωρίζει κανείς καλύτερα μέσω του καλοσυντηρημένου δικτύου μονοπατιών για πεζοπορία και ιππασία, ιδιαίτερα γύρω από τα βουνά Rila και Pirin, όπου κατοικούν και σπάνια είδη πανίδας όπως αρκούδες, λύγκες, πτηνά και άλλα ζώα υπό εξαφάνιση στην υπόλοιπη Ευρώπη.

Η μετακίνηση στη χώρα είναι οικονομική και ασφαλής, οπότε θα μπορέσετε εύκολα να δείτε πολλά χωριουδάκια με έντονο φολκλορικό χρώμα και ζωντανές παραδόσεις, με μοναστήρια, πέτρινα σπίτια με κεραμοσκεπές, γιαγιάδες με κάρα και γαϊδουράκια και περίεργα πιτσιρίκια που κοιτούν έκπληκτα τους διερχόμενους τουρίστες - κάτι που στους Έλληνες, άλλωστε, θα φανεί αρκετά οικείο.

Κι έτσι γίνεται έντονη η αντίθεση με τα αστικά κέντρα: από τη δυναμική, κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα Σόφια, με τα πάρκα, τη νυκτερινή ζωή και τα εντυπωσιακά μουσεία, μέχρι τα Ρωμαϊκά μνημεία και τους αρχιτεκτονικούς θησαυρούς της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) και την υπερηφάνεια του ναυτιλιακού και παραθαλάσσιου τουριστικού κέντρου που χαρακτηρίζει τη Βάρνα.

ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
ΠΡΟΒΟΛΗ
ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΝΑ ΣΕΛΙΔΑ

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

  • ΤΗΛ: 210 37 38 000
  • EMAIL: info@smileacadimos.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΗΝΑΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 57
10564 (1ος ΟΡΟΦΟΣ)
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09:00 - 17:30 ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 - 14:00