ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 380€

ΣΥΝΟΨΗ

07 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 25/6, 9, 16, 23, 30/7, 6, 13, 20, 27/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινή αναχώρηση για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Προύσα. Διέλευση συνόρων. Άφιξη στην Προύσα. Επίσκεψη στο μνημείο του Καραγκιόζη και στο ξακουστό Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση. Δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΠΡΟΥΣΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ

Μετά το πρωινό θα περιηγηθούμε στην αγορά με τα ονομαστά μεταξωτά και τα υφάσματα, μπουρνούζια και πετσέτες. Στη συνέχεια θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκηποννήσια. Επίσκεψη στην Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και για όσους επιθυμούν προαιρετικά βόλτα με τις παραδοσιακές άμαξες το γύρο του νησιού. Αμέσως μετά θα πάμε στην Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Πόλη. Άφιξη, δείπνο σε εστιατόριο. Μεταφορά στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρόγευμα αναχώρηση για επίσκεψη στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ. Μετά από το Καμπατάς θα επιβιβαστούμε σε πλοίο για προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι (κόστος 20€). Επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών. Γεύμα σε εστιατόριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο (κόστος 35€). Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και επίσκεψη στην εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
ΜΕΡΑ 6

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών. Συνεχίζουμε με το Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης. Αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
3 ΓΕΥΜΑΤΑ/ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
3 ΓΕΥΜΑΤΑ/ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΗΠΟΝΝΗΣΙΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Περιλαμβάνονται:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (1 Προύσα, 3 Κωνσταντινούπολη, 2 Ελλάδα)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
 • Κρουαζιέρα στα Πριγκηποννήσια
 • Εκδρομή στην Προύσα
 • Ξεναγήσεις, εκδρομές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Δημοτικοί φόροι στα ξενοδοχεία της Ελλάδας
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με καλύψεις Covid 20€/άτομο
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

 25/6,
9, 16, 23, 30/7,
6, 13, 20, 27/8

7

380€

+160€