ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

ΑΠΟ 920€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
Turkish
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 22/6

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΠΡΟΚΟΠΙ

Πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης για την Καισάρεια, την πρωτεύουσα της Καππαδοκίας. Άφιξη και σύντομη περιήγηση στην πόλη, στην οποία δεσπόζει το κάστρο με τα τεράστια τείχη και τους πύργους του. Συνεχίζουμε οδικώς μέχρι το Προκόπι (Ουργκούπ), στην καρδιά της Καππαδοκίας. Θα εξερευνήσουμε την ευρύτερη περιοχή με τα λαξευτά πετρομονάστηρα και τις τρωγλοδυτικές κατοικίες. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΠΡΟΚΟΠΙ - ΑΒΑΝΟΣ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΠΑΣΑΜΠΑΓΚ - ΠΡΟΚΟΠΙ

Πρωινό και αναχώρηση για την Άβανο, χτισμένη στις όχθες του Κόκκινου ποταμού, όπου φημίζεται για τα περίτεχνα κεραμικά της. Περιήγηση και ακολουθεί η κοιλάδα Πασαμπάγκ, με τους χαρακτηριστικούς βράχους-κώνους σε σχήμα καμινάδας. Για όσους επιθυμούν, προτείνουμε μια μοναδική βόλτα με αερόστατο πάνω από την Καππαδοκία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΠΡΟΚΟΠΙ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΓΚΙΟΡΕΜΕ - ΟΥΤΣΧΙΣΑΡ - ΠΡΟΚΟΠΙ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για την κοιλάδα Γκιόρεμε και την ομώνυμη πόλη, με τα τρωγλοδυτικά σπίτια μέσα στα βράχια και την ηφαιστειακή κοιλάδα (UNESCO). Συνεχίζουμε για την Ουτσχισάρ, χτισμένη ψηλά στο βράχο, από το κάστρο της οποίας θα θαυμάσουμε την πανοραμική θέα της περιοχής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και στη συνέχεια θα απολαύσουμε το Χορό των Δερβίσηδων, οι οποίοι περιστρέφονται γύρω από τον εαυτό τους υπό τους ήχους παραδοσιακής θρησκευτικής μουσικής, στην προσπάθειά τους να ενωθούν με το Θεό. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΣΙΝΑΣΟΣ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΚΟΙΛΑΔΑ ΙΧΛΑΡΑ - ΚΑΡΒΑΛΗ - ΑΚΣΑΡΑΪ - ΙΚΟΝΙΟ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την κωμόπολη Σινασό (Μουσταφά-πασά) με έντονο το Ελληνικό στοιχείο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης, τον πιο καλοδιατηρημένο ναό της περιοχής. Συνεχίζουμε με την υπόγεια πολιτεία Μαλακοπή (Ντερίνκουγιου), που είναι σκαμμένη περίπου 80μ. κάτω από ένα λόφο με δωμάτια, αποθήκες, εκκλησάκια κ.ά. Θα διασχίσουμε μέρος της κοιλάδας Ιχλάρα με τις περίφημες λαξευτές εκκλησίες. Ακολουθεί ο παλαιός Ελληνικός οικισμός της Καρβάλης, πατρίδα του Γρηγορίου του Ναζιανζηνού και το Ακσαράι, μια πόλη-σταθμός στο Δρόμο του Μεταξιού. Άφιξη στο Ικόνιο, την πρωτεύουσα του Σελτζουκικού κράτους από 1097 έως το 1243, με πολλά τεμένη και ιδιαίτερα συντηρητικούς κατοίκους. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΙΚΟΝΙΟ - ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΠΑΜΟΥΚΑΛΕ

Πρωινό και περιήγηση στο Ικόνιο. Στη συνέχεια αναχώρηση για την Ιεράπολη, πόλη της αρχαίας Φρυγίας, από την οποία σώζονται αξιοθαύμαστα μνημεία, όπως το Θέατρο, τα ερείπια του Ναού του Απόλλωνα, η νεκρόπολη κ.ά. (UNESCO). Ακολουθεί το Παμούκαλε, το «κάστρο από βαμβάκι», με τις εντυπωσιακές φυσικές αβαθείς λίμνες, που τις τροφοδοτούν οι θερμές πηγές της περιοχής, ένα μοναδικό φαινόμενο. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΙΕΡΑΠΟΛΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Πρωινό και αναχώρηση για την Έφεσο (UNESCO). Θα δούμε τα ερείπια της Βιβλιοθήκης του Κέλσου, το Αρχαίο Θέατρο, το Αρτεμίσιο κ.ά. Ακολουθεί επίσκεψη στο χωριό Κιρκιντζέ (Şirince), τον τόπο όπου γεννήθηκε η Διδώ Σωτηρίου. Συνεχίζουμε για το Κουσάντασι, που βρίσκεται απέναντι από τη Σάμο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο θα απολαύσουμε μια βόλτα στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΠΡΙΗΝΗ - ΜΙΛΗΤΟΣ - ΔΙΔΥΜΑ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Πριήνη, όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο με το Ναό της Αθηνάς, το Θέατρο, τα τείχη κ.ά. Συνεχίζουμε για την ιστορική Μίλητο, μια από τις αρχαιότερες και ισχυρότερες πόλεις της Μικράς Ασίας, χτισμένη κοντά στις εκβολές του ποταμού Μαιάνδρου. Θα δούμε το περίφημο θέατρο, τα λουτρά και την Ιωνική Στοά. Τελευταίος σταθμός, τα Δίδυμα, όπου θα θαυμάσουμε το ναό-μαντείο του Απόλλωνα. Επιστροφή στο Κουσάντασι το απόγευμα και χρόνος ελεύθερος για βόλτες. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σμύρνη, το σημερινό Ιζμίρ. Άφιξη και ξενάγηση, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την κεντρική πλατεία με τον Πύργο του Ρολογιού, σήμα κατατεθέν της πόλης. Περνώντας από την προκυμαία θα θαυμάσουμε κάποια διατηρητέα σπίτια, που γλίτωσαν από την καταστροφική φωτιά του 1922. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα μέσω Κωνσταντινούπολης.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ TURKISH AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ TURKISH AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Καισαρεία - Σμύρνη - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με Turkish Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 5* (3 Προκόπι, 1 Ικόνιο, 1 Ιεράπολη, 2 Κουσάντασι)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός/ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 290€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ TURKISH AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ TK 1842 04:00 05:25
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ TK 2026 08:55 10:15
ΣΜΥΡΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ TK 2337 21:45 23:00
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ TK 1841 01:15 02:40