ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

ΑΠΟ 565€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Turkish
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 26/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ

Πτήση για Καισάρεια. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε τα φτιαγμένα από μαύρη ηφαιστειακή πέτρα τοίχοι του κάστρου της πόλης, που κατασκευάστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα. Συνεχίζουμε με το Gupgupoglu Konagi, μια Οθωμανική έπαυλη του 18ου, όπου τώρα στεγάζεται το Εθνογραφικό Μουσείο, το Μεντρεσέ Cifte, το Kursunlu Τζαμί, το συγκρότημα του Mahperi Hunat Hatun και την σκεπαστή αγορά της πόλης. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα. Αναχώρηση για την Άβανο, την κωμόπολη και διαμέρισμα της Επαρχίας Νεβσεχίρ. Έχει θέα στο μεγαλύτερο ποταμό της Τουρκίας, τον Άλυν, που χωρίζει την Άβανο από την υπόλοιπη Καππαδοκία. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Πρωινό και επίσκεψη στην κοιλάδα του Περιστρέματος (Ιxλάρα). Θα περιηγηθούμε πεζή στον ποταμό Μελεντίζ και στο φαράγγι με τις λαξευμένες στους βράχους πρωτοχριστιανικές εκκλησιές. Συνεχίζοντας με την Καρβάλη, με τα πέτρινα σπίτια όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία που μόνασε στο τέλος της ζωής του ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο Ναζιανζηνός. Ακολουθεί η Μαλακοπ, η υπόγεια πόλη και ο Ναός των Αγίων Θεοδώρων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΑΒΑΝΟΣ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την Άβανο και επίσκεψη στο εργαστήριο κεραμικής. Συνεχίζουμε με την κοιλάδα Δερβέντ και το όγδοο θαύμα του κόσμου, τις Καμινάδες των Νεράιδων που σχηματίστηκαν από ηφαιστειογενή πετρώματα. Θα διασχίζουμε τις κοιλάδες Ζέλβη, Πασαμπάγ και Κόραμα. Θα επισκεφθούμε εκκλησίες με καταπληκτικές αγιογραφίες όπως τη Σκοτεινή, την Κρυφή, της Παναγίας, των Σανδάλων, της Αγίας Βαρβάρας, του Φιδιού, του Μήλου και των Στεφάνων. Ακολουθεί το Ούστχισάρ, στον «Ακραίο Πύργο», με την εκπληκτική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΜΑΛΑΚΟΠΗ - ΣΙΝΑΣΟΣ

Πρωινό και σας προτείνουμε προαιρετικά πτήση με αερόστατο για να θαυμάσετε την Καππαδοκία από ψηλά. Συνεχίζουμε για την κοιλάδα της αγάπης (Love Volley) και τη Μαλακοπή, που είναι συνδεδεμένη με άλλες υπόγειες πόλεις με σήραγγες πολλών χιλιομέτρων. Ακολουθεί η Σινασός, με τις ελληνικές γειτονιές όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. Το απόγευμα θα απολαύσουμε το ηλιοβασίλεμα στην κόκκινη κοιλάδα (Red Valley). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Καισάρειας για την πτήση της επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΤURKISH AIRLINES
Αεροπορικά εισιτήρια με Τurkish Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κωνσταντινούπολη - Καισάρεια - Κωνσταντινούπολη - Αθήνα με πτήσεις της Τurkish Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Avrasya Hotel 5* στην Καππαδοκία
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ασφάλεια αστική ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 195€
 • Ποτά κατά την διάρκεια των γευμάτων
 • Φιλοδωρήματα
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ταξιδιωτική ασφάλιση με την Interamerican με καλύψεις Covid-19 25€/άτομο
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ενδεικτικό κόστος πτήσης με αερόστατο 240€/άτομο. Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν αρκετά πριν την αναχώρηση για Καππαδοκία.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤURKISH AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 04:00 05:30
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ 08:55 10:15
ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 16:55 18:20
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΑΘΗΝΑ 19:45 20:10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
AVRASYA HOTEL
ΑΒΑΝΟ
avrasia-hotel-cappadocia