ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 395€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14/3
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
filippoupoli map

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινή αναχώρηση από την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις. Διέλευση συνόρων. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΡΙΛΑ - ΣΟΦΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη Ρίλα (καιρού επιτρέποντος), όπου θα επισκεφθούμε το ιστορικό Μοναστήρι και το Μουσείο με τα ανεκτίμητα κειμήλια. Το Μοναστήρι ιδρύθηκε το 10ο αιώνα και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά πολιτισμικά, ιστορικά και αρχιτεκτονικά μνημεία της Βουλγαρίας (UNESCO). Το 1976 ανακηρύχθηκε εθνικό ιστορικό μνημείο της χώρας. Στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗ - ΣΟΦΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική Φιλιππούπολη, χτισμένη στις όχθες του ποταμού Έβρου. Απλώνεται σε επτά λόφους και εντυπωσιάζει με τα Ρωμαϊκά μνημεία και το αρχαίο θέατρο που αποκαλύπτουν τη μακραίωνη ιστορία της. Πεζή περιήγηση στην παλιά πόλη με τα γραφικά δρομάκια και τα αρχοντικά, την εκκλησία Κωνσταντίνου και Ελένης και το Ρωμαϊκό Θέατρο. Επιστροφή νωρίς το βράδυ στη Σόφια. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό θα ξεναγηθούμε στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βουλγαρικής πρωτεύουσας. Η Σόφια είναι μια σύγχρονη και νεανική πόλη που συνδυάζει την Ανατολή και τη Δύση, με πλούσια ιστορία και πολλές γαστρονομικές επιλογές. Μεταξύ άλλων θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevsky, τη Βυζαντινή εκκλησία της Αγίας Σοφίας, το Ναό του Αγίου Νικολάου, το Κοινοβούλιο και την Όπερα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και νωρίς το πρωί αναχώρηση για την πανέμορφη λουτρόπολη Σαντάνσκι, κοντά στα Ελληνικά σύνορα, γνωστή για τα ιαματικά νερά της αλλά και τον εμπορικό της πεζόδρομο. Στη συνέχεια, με ενδιάμεσες στάσεις για γεύμα και καφέ άφιξη στην Αθήνα νωρίς το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας Panolympia
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astoria Grand 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Φόρος διαμονής
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι δεν αναφέρεται ρητά στα περιλαμβανόμενα
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ASTORIA GRAND HOTEL
ΣΟΦΙΑ
Astoria Grand Hotel