ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΑΠΟ 679€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ 21/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για Βιέννη. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση. Θα διασχίσουμε την Ring Strasse με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αιώνα, τη μεγαλοπρεπή Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το Ελληνιστικού ρυθμού Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο και το Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια θα καταλήξουμε στο κέντρο της πόλης, όπου βρίσκεται ο Μητροπολιτικός Ναός του Αγίου Στεφάνου, χρονολογείται από τον 12ο αιώνα σε μεικτό ρομανικό και γοτθικό ρυθμό, με κυριότερο χαρακτηριστικό την πολύχρωμη, ψηφιδωτού ύφους στέγη του. Θα περιηγηθούμε πεζή στην ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας, όπου βρίσκεται ο Καθεδρικός Ναός της Αγίας Τριάδας του 18ου αιώνα, ο Ναός του Αγίου Γεωργίου και το σπίτι που έδρασε ο Ρήγας Φεραίος. Ελεύθερος χρόνος και το απόγευμα μεταφορά στη Βουδαπέστη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση στην Πέστη, με τη πλατεία των Ηρώων και το άγαλμα του αρχάγγελου Γαβριήλ, όπου «φιλοξενούνται» τα αγάλματα των βασιλιάδων της χώρας. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, τη μεγαλύτερη εκκλησία της Ουγγαρίας, με την εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση καθώς και το παρεκκλήσι του. Συνεχίζουμε κατά μήκος του Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες μέχρι την πλευρά της Βούδας. Θα δούμε το Κάστρο, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Ιστορικό Ναό του Αγίου Ματτία, που δεσπόζει στο Βόρειο τμήμα της συνοικίας του Κάστρου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην οδό Vaci Utca και να απολαύσετε τον καφέ σας στα φημισμένα Gerbeaud και New York. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της Πέστης ή να επισκεφθείτε την Πινακοθήκη, όπου φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις και το Κοινοβούλιο με το ενδιαφέρον εσωτερικό του διάκοσμο (απαιτείται έγκαιρη αγορά εισιτηρίου).
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, με το βασιλικό του ανάκτορο και το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τον Άγιο Στέφανο φωτισμένο στον απέναντι λόφο. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Μεταφορές & μετακινήσεις
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ
Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βιέννη - Βουδαπέστη - Αθήνα με Αegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Estilo Fashion 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο εισόδου στο Ναό του Αγίου Στεφάνου
 • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 255€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΙΕΝΝΗ A3 860 08:40 10:00
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ A3 877 10:45 13:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ESTILO FASHION
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
estilo-fashion-budapest

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

21/3

5

679€

+150€

629€