ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΑΠΟ 485€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 3, 17/2
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗ 9/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για τη Βουδαπέστη. Άφιξη και ακολουθεί ξενάγηση της πόλης από την Πέστη, με τη πλατεία των Ηρώων και το άγαλμα του αρχάγγελου Γαβριήλ, όπου «φιλοξενούνται» τα αγάλματα των βασιλιάδων της χώρας. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, τη μεγαλύτερη εκκλησία της Ουγγαρίας, με την εντυπωσιακή εσωτερική διακόσμηση καθώς και το παρεκκλήσι του. Συνεχίζουμε κατά μήκους του Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες μέχρι την πλευρά της Βούδας. Θα δούμε το Κάστρο, τον Πύργο των Ψαράδων και τον Ιστορικό Ναό του Αγίου Ματτία, που δεσπόζει στο Βόρειο τμήμα της συνοικίας του Κάστρου. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο. Σας προτείνουμε να κάνετε μια βόλτα στην οδό Vaci Utca και να απολαύσετε τον καφέ σας στα φημισμένα Gerbeaud και New York. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο ιστορικό κέντρο της Πέστης ή να επισκεφθείτε την Πινακοθήκη, όπου φιλοξενούνται περιοδικές εκθέσεις και το Κοινοβούλιο με το ενδιαφέρον εσωτερικό του διάκοσμο (απαιτείται έγκαιρη αγορά εισιτηρίου).
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε την κλειστή αγορά, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε το περίφημο ουγγαρέζικο σαλάμι και τα τοπικά ποτά Ούνικουμ και Παλίνκα. Ακολουθεί η Εβραϊκή συνοικία, που κάποτε αποτελούσε ένα από τα μεγαλύτερα γκέτο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, με τη συναγωγή του Dohany, ο μεγαλύτερος τόπος λατρείας των Εβραίων στην Ευρώπη. Η συναγωγή πλαισιώνεται από το Μνημείο των Ηρώων, το Εβραϊκό Μουσείο αλλά και τις επιγραφές στη μνήμη του Κόκκινου Στρατού που απελευθέρωσε τη Βουδαπέστη. Θα καταλήξουμε στον κεντρικό πεζόδρομο Vaci Utca για αγορές. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια κρουαζιέρα στο Δούναβη, όπου θα δούμε τα σπουδαιότερα κτίρια της πόλης φωτισμένα, δώρο του γραφείου μας.
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Συνεχίζουμε για το Βίσεγκραντ, με το βασιλικό του ανάκτορο. Ακολουθεί το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο, απ’ όπου θα θαυμάσουμε τον Άγιο Στέφανο φωτισμένο στον απέναντι λόφο. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής για Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βουδαπέστη - Αθήνα με πτήσεις της Aegean Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Estilo Fashion Hotel 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο εισόδου στο Ναό του Αγίου Στεφάνου
 • Δώρο κρουαζιέρα στο Δούναβη
 • Τοπικός ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ενημερωτικά έντυπα, χάρτες
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 255€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Τα τρίκλινα δωμάτια είναι δίκλινα με προσθήκη κρεβατιού (ράντζο).

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ Α3 876 08:50 09:50
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΘΗΝΑ Α3 877 10:35 13:35
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ESTILO FASHION
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
estilo-fashion-budapest

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 έτων

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

3, 17/2, 9/3

5

485€

+180€

445€

Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις μέχρι ένα μήνα πριν την αναχώρηση. Στη συνέχεια θα υπάρξει επιβάρυνση 50€/άτομο.