ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΗ - ΠΡΑΓΑ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΝΟΙΞΗ 4/3
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Πτήση για Βουδαπέστη. Άφιξη και ξεκινάμε με την ξενάγησή μας στην Πέστη, θα θαυμάσουμε την πλατεία των Ηρώων με τα αγάλματα των Ούγγρων βασιλέων. Συνεχίζουμε με το κτίριο της Όπερας και μέσω της οδού Αντράσι θα καταλήξουμε στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Στεφάνου, ο τρούλος του οποίου φαίνεται από όλες τις γωνίες της πόλης. Ολοκληρώνουμε διασχίζοντας τη γέφυρα των Αλυσίδων για να περάσουμε στην πλευρά της Βούδας, όπου θα δούμε τον Πύργο των Ψαράδων και θα απολαύσουμε τη θέα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε μια κρουαζιέρα στο Δούναβη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος μας σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Άγιος Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία και τα γραφικά σοκάκια. Ακολουθεί το Βίσεγκραντ, με το περίφημο βασιλικό ανάκτορο. Επιστροφή στη Βουδαπέστη και βράδυ ελεύθερο. Σας προτείνουμε δείπνο σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά και το «αίμα του ταύρου». Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΙΕΝΝΕΖΙΚΑ ΔΑΣΗ - ΒΙΕΝΝΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρούμε για τα περίφημα Βιεννέζικα Δάση. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Τιμίου Σταυρού, το Χάιλιγκενκροϊτς. Στο Mάγιερλινγκ, θα θαυμάσουμε το κυνηγετικό περίπτερο των Αψβούργων, γνωστό από τη θλιβερή ιστορία του πρίγκιπα Ροδόλφου και της Mαρίας Bετσέρα. Τέλος ακολουθεί η λουτρόπολη Mπάντεν. Χρόνος ελεύθερος και μεταφορά στη Βιέννη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 4

ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξενάγηση της πόλης. Θα δούμε το Ανάκτορο Σενμπρούν και τα θερινά Ανάκτορα της Μαρίας Θηρεσίας, που θεωρούνται ισάξια των Βερσαλλιών. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη Λεωφόρο Ring, όπου θα θαυμάσουμε το Δημοτικό Πάρκο, την Όπερα και το τετράγωνο των Μουσείων. Συνεχίζουμε με την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το παλιό Αυτοκρατορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Τάματος, τη Φωτίφ Kίρχε. Ακολουθεί ο Καθεδρικός Ναός του Αγίου Στεφάνου και η ιστορική συνοικία της Ελληνικής παροικίας. Ελεύθερος χρόνος για να περπατήσετε στην Κέρντερστράσσε, να απολαύσετε έναν καφέ στο Café Motzart ή μια ζεστή σοκολάτα στο γνωστό Sacher.
ΜΕΡΑ 5

ΒΙΕΝΝΗ - ΤΣΕΣΚΙ ΚΡΟΥΜΛΟΒ - ΠΡΑΓΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Τσέσκι Κρουμλόβ. Χείμαρροι του ποταμού Μολδάβα τρέχουν σε πολλά σημεία της μεσαιωνικής πόλης (UNESCO). Θα θαυμάσουμε κτίρια Γοτθικού και Αναγεννησιακού ρυθμού, εκκλησίες, στενά δρομάκια και την «κρυφή γέφυρα». Μπορείτε να επισκεφθείτε το κάστρο της πόλης και να θαυμάσετε από ψηλά την πανοραμική θέα. Το απόγευμα μεταφορά στην Πράγα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό η ξενάγησή μας αρχίζει με το μοναστήρι του Στράχοβ και το Λορέτο. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην Καστρούπολη, όπου απλώνεται πάνω στο λόφο της Μάλα Στράνα και καταλήγουμε στον εντυπωσιακό Γοτθικό Nαό του Αγίου Βίτου και στη «βασιλική» του Αγίου Γεωργίου. Θα συνεχίσουμε με τη Μάλα Στράνα. Θα επισκεφθούμε την επιβλητική μπαρόκ εκκλησία του Αγίου Νικολάου και θα περιηγηθούμε πεζή από τη γραφική Γοτθική Γέφυρα του Καρόλου μέσα από τα μεσαιωνικά δρομάκια της «Βασιλικής οδού» ως την πλατεία της παλιάς πόλης. Θα δούμε το Δημαρχείο, το Αστρονομικό Ρολόι, την «παρέλαση των Αποστόλων» και την πλατεία του ιστορικού κέντρου. Ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση «Μαύρου Θεάτρου». Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι, στη Δυτική Βοημία, γνωστή χάρης στις ιαματικές πηγές της. Τον 14ο αιώνα ονομάστηκε «Βασιλική Πόλη» από τον αυτοκράτορα Κάρολο τον 4ο και έκτοτε καθιερώθηκε σαν τόπος συνάντησης προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών και της πολιτικής. Θα διασχίσουμε τον κεντρικό πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Τέπλα. Αναχώρηση για την Πράγα. Το βράδυ σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε τυπικές Τσέχικες μπιραρίες ή στα φημισμένα τζαζ κλαμπ της πόλης.
ΜΕΡΑ 8

ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Ελληνόφωνος ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βουδαπέστη - Πράγα - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Βουδαπέστη Novotel Centrum 4*, 2 Βιέννη Roomz Vienna Prater 4*, 3 Πράγα Hotel Diplomat 4* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς τα αεροδρόμια
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ελληνόφωνος ξεναγός
 • Ενημερωτικά έντυπα
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων 200€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ A3 876 09:00 10:00
ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ A3 867 16:50 20:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NOVOTEL BUDAPEST CENTRUM
ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Novotel Budapest Centrum
ROOMZ VIENNA PRATER
ΒΙΕΝΝΗ
roomz-vienna

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

4/3

8

795€

+240€

695€