ΠΡΑΓΑ - ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Air Serbia
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 2/5
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΠΡΑΓΑ

Πρωινή πτήση για την Πράγα. Άφιξη και ξεκινάμε την περιήγησή μας στη «Χρυσή Πόλη», την πρωτεύουσα της Τσεχίας. Με αφετηρία τη Μικρή Πόλη (Μάλα Στράνα) θα διασχίσουμε την περίφημη μεσαιωνική Γέφυρα του Καρόλου με τα 30 αγάλματα και θα καταλήξουμε στην πλατεία της ιστορικής Παλιάς Πόλης. Εκεί θα θαυμάσουμε το διάσημο Αστρονομικό Ρολόι, το άγαλμα του θρησκευτικού μεταρρυθμιστή Γιαν Χους, την επιβλητική εκκλησία Παναγία του Τυν και τις ιππήλατες άμαξες σε ένα παραμυθένιο σκηνικό. Συνεχίζουμε για τη Νέα Πόλη και τη θρυλική Πλατεία του Βάτσλαβ, όπου συνέβησαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Για το βράδυ σας προτείνουμε να επισκεφθείτε ένα από τα πολλά τζαζ κλαμπ της πόλης.
ΜΕΡΑ 2

ΠΡΑΓΑ - ΚΑΣΤΡΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και συνεχίζουμε την ξενάγησή μας στην ιστορική Πράγα. Θα δούμε το Μοναστήρι Στράχοβ, το Λορέτο, το Ανάκτορο Σβάρτσενμπεργκ, το Ανάκτορο της Αρχιεπισκοπής και θα καταλήξουμε στο Κάστρο της Πράγας, πρώην κατοικία των βασιλιάδων και επίσημη έδρα του προέδρου της χώρας. Εκεί θα επισκεφθούμε τον εντυπωσιακό γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βίτου και θα θαυμάσουμε το Παλιό Βασιλικό Παλάτι, τη ρομανική Βασιλική του Αγίου Γεωργίου και άλλα αξιοθέατα. Μέσω της γραφικής οδού Νερούντοβα συνεχίζουμε προς την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στη Μικρή Πόλη. Ακολουθεί ελεύθερος χρόνος. Για το βράδυ σας προτείνουμε να ζήσετε την αξέχαστη εμπειρία της «Μεσαιωνικής Βραδιάς» σε κάποια από τα παραδοσιακά κελάρια.

ΜΕΡΑ 3

ΠΡΑΓΑ - ΤΣΕΣΚΙ ΚΡΟΥΜΛΟΒ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην ολοήμερη εκδρομή μας στο «διαμάντι» της Βοημίας, το Τσέσκι Κρουμλόβ, ανάμεσα στους μαιάνδρους του ποταμού Μολδάβα (UNESCO). Θα ξεναγηθούμε στη μεσαιωνική πόλη με τα στενά σοκάκια, τα διατηρητέα κτίρια και τις γέφυρες και θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Κρυφό Διάδρομο, το παλιό Ζυθοποιείο (σήμερα Κέντρο Έγκον Σίλε), τον Άγιο Βίτο και το παραμυθένιο Κάστρο με τη μυστηριώδη ιστορία. Αφού περιηγηθούμε σε όλα τα προαύλια του, θα απολαύσουμε τη μοναδική θέα της πόλης! Ελεύθερος χρόνος για γεύμα στις γραφικές ψαροταβέρνες και για αγορές ξύλινων παιχνιδιών.

ΜΕΡΑ 4

ΠΡΑΓΑ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για βόλτες ή για επίσκεψη μουσείων. Για το βράδυ σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε μια παράσταση Μαύρου Θεάτρου. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 5

ΚΑΡΛΟΒΙ ΒΑΡΙ - ΠΡΑΓΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος για μια τελευταία σύντομη βόλτα στην πόλη. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την αριστοκρατική λουτρόπολη Κάρλοβι Βάρι, χτισμένη στις όχθες του μικρού ποταμού Τέπλα και «κρυμμένη» σε μια καταπράσινη κοιλάδα. Θα μας εντυπωσιάσει η αρχιτεκτονική Αρ Νουβό και οι περίφημες «κολονάντες» (περιστύλια) που στεγάζουν τις θερμές ιαματικές πηγές και το θερμοπίδακα. Θα περιηγηθούμε στα κυριότερα αξιοθέατα και ελεύθερος χρόνος. Αναχώρηση για το αεροδρόμιο της Πράγας για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AIR SERBIA
Αεροπορικά Εισιτήρια με Air Serbia
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Πράγα - Αθήνα με πτήσεις της Air Serbia
 • 4 διανυκτερεύσεις στο Botanique Hotel 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, μετακινήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 265€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AIR SERBIA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ JU 537 04:30 05:10
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΠΡΑΓΑ JU 170 07:15 08:45
ΠΡΑΓΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ JU 175 20:35 22:30
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ JU 536 00:45 03:15
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
BOTANIQUE HOTEL PRAGUE
ΠΡΑΓΑ
Botanique Hotel Prague

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

EARLY BOOKING*

EARLY BOOKING**

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

2/5

595€

645€

695€

+215€

545€


*Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 60 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
**Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων