ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
LOT
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ 2, 7/5
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Πτήση από Αθήνα για την πρωτεύουσα της Πολωνίας, τη Βαρσοβία. Άφιξη και αναχώρηση για την Κρακοβία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ακολουθεί περίπατος για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη, με τη συνοδεία του αρχηγού μας. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ΒΙΕΛΙΤΣΚΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ξενάγησή μας στην παλιά πόλη της Κρακοβίας. Δεν βομβαρδίστηκε ποτέ και εντυπωσιάζει με την αναγεννησιακή της αρχιτεκτονική, τα μοναστήρια, τα κτίρια του Πανεπιστημίου και φυσικά τη μοναδική Πλατεία της Αγοράς, με διαστάσεις 200x200 μέτρα! Μετά το παλάτι που δεσπόζει στο Λόφο της Βάβελ και τον Καθεδρικό Ναό με τους τάφους των Πολωνών βασιλέων, θα επισκεφθούμε το Ναό των Φραγκισκανών, με τα θαυμάσια βιτρό του Στάνισλαβ Βισπιάνσκι σε ρυθμό Αρ Νουβό. Συνεχίζουμε για το Πανεπιστήμιο Γιαγκελόνιαν και την κεντρική πλατεία με την παλιά αγορά των υφασμάτων και μετά τη στάση στην υπέροχη σοκολατερί «Βέντελ», περπατάμε τον εμπορικό δρόμο Φλοριάνσκα και το ιστορικό καλλιτεχνικό στέκι Καφέ «Γιάμα Μιχαλίκα». Για το τέλος έμεινε η Όπερα και το κομμάτι του παλιού τείχους, με την πύλη Φλοριάνσκα και τον ομώνυμο εμπορικό δρόμο. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τα μεγαλύτερα αλατωρυχεία της Ευρώπης, που σήμερα λειτουργούν ως μουσείο και έχουν περισσότερους από 1.100.000 επισκέπτες ετησίως. Εκκλησίες, εστιατόρια, λίμνες, έργα τέχνης, αγάλματα, αίθουσες δεξιώσεων και συναυλιών θα συναντήσουμε στη διαδρομή, όλα λαξευμένα στο αλάτι! Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 3

ΑΟΥΣΒΙΤΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για το Άουσβιτς (UNESCO). Εκεί θα δούμε από κοντά τα Γερμανικά στρατόπεδα συγκέντρωσης αιχμαλώτων στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου, το στρατόπεδο εξόντωσης Μπιρκενάου, καθώς και το Μουσείο με τα ντοκουμέντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην Κρακοβία. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΡΑΚΟΒΙΑ - ΤΣΕΣΤΟΧΟΒΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για τη Βαρσοβία. Καθοδόν θα κάνουμε στάση στην ιερή πόλη και θρησκευτικό κέντρο της Πολωνίας, την Τσεστοχόβα, όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι της Γιάσνα Γκόρα, για να θαυμάσουμε τη σημαντική εικόνα της «Μαύρης Παναγίας». Άφιξη το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στη Βαρσοβία. Πρώτη γνωριμία με την πόλη και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΑΡΣΟΒΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και περιήγηση στην παλιά πόλη. Η κεντρική πλατεία με τα Γοτθικού ρυθμού κτίρια, η κοσμική οδός Nowy Swiat, το ιστορικό μνημείο του «Γκέτο», το άγαλμα της Σειρήνας, αλλά και το άγαλμα του Σοπέν στο παλιό ανάκτορο Λαζιένκι είναι κάποια από τα αξιοθέατα που θα δούμε. Συνεχίζουμε με το περίφημο Παλάτι του Πολιτισμού, δώρο της Σοβιετικής Ένωσης στην Πολωνία. Στην απέναντι όχθη του Βιστούλα θα επισκεφθούμε την εναλλακτική συνοικία Πράγα, με πολλά ιστορικά κτίρια, πολυχώρους τέχνης, μπιστρό, εστιατόρια και καφέ. Απόγευμα ελεύθερο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ LOT
Αεροπορικά Εισιτήρια με Lot
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βαρσοβία - Αθήνα με πτήσεις της Lot
 • 5 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* (3 Κρακοβία Hilton Garden Inn Krakow 4*, Mercure Krakow Stare Miasto 4*, 2 Βαρσοβία Radisson Blu Sobieski 4* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Φόρος διαμονής
 • Μεταφορές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο εισόδου στα Αλατωρυχεία Βιελίτσκα και το Άουσβιτς
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 265€
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ LOT
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ LO 602 14:25 16:00
ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ LO 601 10:00 13:40
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HILTON GARDEN INN KRAKOW
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
Grand-Hotel-Neum
MERCURE KRAKOW STARE MIASTO
ΚΡΑΚΟΒΙΑ
mercure-krakow-stare-miasto
RADISSON BLU SOBIESKI
ΒΑΡΣΟΒΙΑ
Radisson-Blu-Hotel-Lietuva

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

EARLY BOOKING*

EARLY BOOKING**

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

2, 7/5

695€

745€

795€

+195€

645€


*Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 60 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
**Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση και για περιορισμένο αριθμό θέσεων