ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΠΟ 545€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Air Serbia
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 30/12
map giortes veligradi

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πτήση για το Βελιγράδι. Άφιξη στη πρωτεύουσα της Σερβίας και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ ελεύθερος χρόνος για περιήγηση. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Φρούριο Καλεμέγκνταν, χτισμένο στη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάββα, τον Πύργο Nebos ja, που ήταν η φυλακή και ο τόπος θανάτου του Ρήγα Φεραίου και τις εκκλησίες Ruzica και Αγία Παρασκευή. Θα θαυμάσουμε την πλατεία Δημοκρατίας, το Εθνικό Θέατρο, το περίφημο αρχοντικό της Πριγκίπισσας Ljubica, και τον Άγιο Σάββα, το μεγαλύτερο Ορθόδοξο Ναό των Βαλκανίων με τα εκπληκτικά ψηφιδωτά. Σειρά έχει το Μνημειακό κέντρο του Τίτο, το Δημαρχείο και το Κοινοβούλιο. Το απόγευμα ελεύθερος χρόνος. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον πεζόδρομο στην Κνεζ Μιχαήλοβα, με τα διάφορα καταστήματα ή το εμπορικό κέντρο Usce για να κάνετε τις αγορές σας. Το βράδυ θα περιηγηθούμε στην μποέμ περιοχή Skadarlija, με την έντονη νυχτερινή ζωή και τα πολλά εστιατόρια και μπαρ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - ΣΡΕΜΣΚΙ ΚΑΡΛΟΒΤΣΙ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Πρωινό και αναχώρηση για το Νόβι Σαντ. Η πόλη αποτελεί οικονομικό κέντρο και είναι γνωστή για το πανεπιστήμιο της, χτισμένη στις όχθες του Δούναβη. Στην περιήγησή μας θα δούμε το κάστρο Petrovaradin, με τη θέα στον ποταμό, την πλατεία Slobodan, τον Καθεδρικό Ναό και το Δημαρχείο. Ελεύθερος χρόνος στον κεντρικό πεζόδρομο. Συνεχίζουμε για το Σρέμσκι Κάρλοβτσι, όπου θα θαυμάσουμε την ιστορική έδρα του Πατριαρχείου και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου. Επιστροφή στο Βελιγράδι μέσω εξαιρετικής φυσικής ομορφιάς διαδρομή. Το βράδυ ακολουθεί περιήγηση με το λεωφορείο μας στη γραφική περιοχή Ζέμουν. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΤΟΠΟΛΑ - ΟΠΕΝΛΑΚ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την πόλη Τόπολα, γνωστή για την παραγωγή κρασιού και για τα ιστορικά γεγονότα που εξελίχτηκαν κατά τη διάρκεια του 18ου-19ου και 20ου αιώνα. Συνεχίζουμε με το λόφο του Όπενλακ, όπου θα δούμε την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου με περίφημα ψηφιδωτά και νωπογραφίες, το σπίτι της βασιλικής οικογένειας και το μαυσωλείο της δυναστείας Καρατζόρτζεβιτς, που χτίστηκε από το Βασιλιά Πέτρο. Ακολουθεί το παρατηρητήριο Avala, όπου βρίσκεται το μνημείο του αγνώστου ήρωα, για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Επιστροφή στο Βελιγράδι. Σας προτείνουμε να διασκεδάσετε σε κάποιο κλαμπ ή μπαρ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την ιστορική πόλη Νις, στις όχθες του ποταμού Νισάβα. Είναι η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και είναι γνωστή, καθώς εδώ γεννήθηκε ο Μέγας Κωνσταντίνος. Σύντομη περιήγηση και χρόνος ελεύθερος για γεύμα. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Βελιγράδι. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AIR SERBIA
Αεροπορικά εισιτήρια με Air Serbia
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*, 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Τοπικός αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βελιγράδι - Αθήνα με Air Serbia
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας 4*, 5*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 250€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Η πτήση της επιστροφής πραγματοποιείτε το βράδυ της 5ης προς 6ης μέρας.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AIR SERBIA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ JU 517 04:40 05:20
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ JU 516 00:45 03:15