ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΑΠΟ 570€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 3/5
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 21/6, 12/7, 2, 23/8
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 6/9

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ

Πτήση για τη Σμύρνη, μια πόλη όπου ο πολυπολιτισμικός χαρακτήρας του παρελθόντος της είναι εμφανής ακόμη και σήμερα. Μετά την άφιξή μας θα δούμε το Μπαϊρακλί, την περιοχή όπου ιδρύθηκε η αρχαία Σμύρνη, το Κορδελιό, με τον όμορφο εμπορικό πεζόδρομο και θα φτάσουμε στη σύγχρονη «Μπλε Πόλη». Τέλος, θα περάσουμε από το παλιό Στάδιο του Πανιωνίου στην Πούντα, για να κινηθούμε στην προκυμαία της Σμύρνης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΣΜΥΡΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και ξεκινάμε την ξενάγησή μας από την Πλατεία Κονάκ, γνωστή και ως πλατεία Ρολογιού, όπου δεσπόζει το καμπαναριό της Αγίας Φωτεινής, μοναδική κληρονομιά του ελληνισμού της Σμύρνης πριν την καταστροφή και σημείο αναφοράς της πόλης. Θα περιηγηθούμε στο γραφικό δρομάκι Dario Moreno μέχρι το Ασανσέρ, ύψους 58μ. που ενώνει την Αγορά με τις πάνω συνοικίες. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και συνεχίζουμε για το υπαίθριο Μουσείο της Αρχαίας Αγοράς της Σμύρνης, από την Ελληνιστική περίοδο μέχρι την Αρχαία Πόλη όπου κατέφθασαν οι πρώτοι κάτοικοι την Αρχαϊκή περίοδο. Θα επισκεφθούμε το Κορδελιό (Καρσίγιακα), μια από τις πιο εύπορες περιοχές της Σμύρνης με τα λιγοστά ελληνικά σπίτια. Επόμενος σταθμός μας το Φρούριο Καντιφέ Καλέ ή Φρούριο Πάγος, όπου δεσπόζει στα 200μ. πάνω από την πόλη. Σειρά έχει η περίφημη κλειστή αγορά Κεμέραλτι, Βυζαντινής εποχής, το μεγαλύτερο παζάρι της Σμύρνης, όπου μπορείτε να προμηθευτείτε μπαχαρικά και γλυκά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο και ελεύθερο βράδυ για να περιηγηθείτε στην παραλία Κορντόν. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΕΦΕΣΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Έφεσο, την πιο καλοδιατηρημένη Ιωνική πόλη. Θα περιηγηθούμε στην αρχαία πόλη, όπου θα θαυμάσουμε τη Βιβλιοθήκη του Κέλσου, το αρχαίο θέατρο της Εφέσου, τα αρχαία λουτρά και την αναπαράσταση του ναού της Αρτέμιδος, ένα από τα εφτά θαύματα του κόσμου. Ακολουθεί το πέτρινο σπίτι της Παναγίας που έχτισε ο Άγιος Ιωάννης για να περάσει τα τελευταία της χρόνια και ένα από τα πρώτα αποχετευτικά συστήματα του κόσμου. Επόμενος σταθμός το κοσμοπολίτικο Κουσάντασι όπου θα έχετε χρόνο να περπατήσετε στην παραλία, να κάνετε τις αγορές σας και να γευματίσετε σε κάποια από τις ταβέρνες. Σειρά έχει το Κιρκιντζέ, ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Μικράς Ασίας και ιδιαίτερη πατρίδα της Διδώς Σωτηρίου. Επιστροφή αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΟΥΡΛΑ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΤΣΕΣΜΕ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στη χερσόνησο της Αρχαίας Ερυθραίας με πρώτο μας σταθμό τα Βουρλά, ένα από τα αρχαιότερα λιμάνια του κόσμου. Θα επισκεφθούμε το σπίτι του Γιώργου Σεφέρη και τον τόπο γέννησης του φιλόσοφου Αναξαγόρα. Σειρά έχουν τα Αλάτσατα με τον έντονο χρωματισμό Αιγαίου και τα πανέμορφα σπίτια, όπου η αρχιτεκτονική τους είναι παρόμοια με αυτή της Μάνης. Ακολουθεί βόλτα στους γραφικούς ανεμόμυλους και την Παναγία την Αλατσατιανή, με το περίτεχνο τέμπλο του Χαλεπά. Συνεχίζουμε για το Τσεσμέ, με την παλιά αγορά του, τα παραθαλάσσια εστιατόρια και τη μαρίνα. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ
Τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Σμύρνη - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 3 διανυκτερεύσεις σε κεντρικό ξενοδοχείο 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές από/προς το ξενοδοχείο/αεροδρόμιο
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός Ελληνόφωνος αρχηγός/ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 165€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΣΜΥΡΝΗ 16:30 17:30
ΣΜΥΡΝΗ - ΑΘΗΝΑ 18:15 19:15

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

3/5, 21/6, 12/7,
2, 23/8, 6/9

4

570€

+115€

530€