ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 485€

ΣΥΝΟΨΗ

07 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 19, 26/8, 2/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα θα φτάσουμε στην Κομοτηνή. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση νωρίς το πρωί για τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Συνεχίζουμε για Καλλίπολη. Μετά τα Δαρδανέλια θα φτάσουμε στο Τσανάκκαλε. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ - ΙΜΒΡΟΣ - ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Καμπάτεπε, απ’ όπου θα επιβιβαστούμε στο ferry boat για την Ίμβρο. Στη περιήγησή μας θα θαυμάσουμε το Eυλάμπιο, ένα ξεχωριστό χωριό που πιθανολογείται ότι οι κάτοικοί του απελπισμένοι από τις συχνές επιδρομές των πειρατών, έχτισαν τα σπίτια τους στην προστατευμένη από μικρά υψώματα έκταση του εύπορου γαιοκτήμονα Ευλάμπιου. Συνεχίζουμε για το Γλυκύ, στους πρόποδες του βουνού Άγιος Αθανάσιος. Ακολουθεί το Κάστρο και το χωριό Άγιοι Θεόδωροι, το οποίο οφείλει το όνομά του στο ομώνυμο εκκλησάκι. Τέλος, θα δούμε τα χωριά Σχοινούδι και Αγρίδια. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΤΣΑΝΑΚΚΑΛΕ - ΑΪΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΣΜΥΡΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας. Συνεχίζουμε για Αϊβαλί, όπου θα περιηγηθούμε στην πόλη και ακολουθεί η Πέργαμος και το όμορφο παραλιακό Ντικιλί. Σειρά έχει η Σμύρνη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος, δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΟΥΡΛΑ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΤΣΕΣΜΕ - ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη διαδρομή μας στα παράλια της Μικράς Ασίας. Θα δούμε τα Ούρλα, με την οικία του Σεφέρη και τα Αλάτσατα, σπουδαίο αναπαλαιωμένο οικιστικό παράδειγμα. Σειρά έχει το πανέμορφο Τσεσμέ. Επιστροφή στη Σμύρνη αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΣΜΥΡΝΗ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ξάνθη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*, 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*, 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4*, 5* (1 Κομοτηνή Hotel Chris & Eve 4*, 2 Τσανάκκαλε Hotel Parion 5*, 2 Σμύρνη Hotel Kaya Prestige 4*, 1 Ξάνθη Hotel Nestos 3*)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στην Τουρκία
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
CHRIS & EVE
ΚΟΜΟΤΗΝΗ
chris-and-eve