ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ

ΑΠΟ 295€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 25/6, 9, 16, 23, 30/7, 6, 13, 20, 27/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ

Πρωινή αναχώρηση για το Τσανάκαλε με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό. Άφιξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων θα συνεχίσουμε για την Καλλίπολη. Μόλις περάσουμε τα Δαρδανέλλια θα φτάσουμε στο Τσανάκαλε. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας.

ΜΕΡΑ 2

ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ - ΤΡΟΙΑ - ΑΪΒΑΛΙ - ΠΕΡΓΑΜΟΣ - ΣΜΥΡΝΗ

Πρωϊνό και αναχώρηση για επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Τροίας. Ακολουθεί βόλτα στο όμορφο Αϊβαλί και συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Πέργαμο και στο όμορφο παραλιακό Ντικιλί. Τελευταίος μας σταθμός η Σμύρνη. Άφιξη στο ξενοδοχείο, ελεύθερος χρόνος και δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΣΜΥΡΝΗ - ΕΦΕΣΟΣ - ΚΙΡΚΙΝΤΖΕ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ - ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την αρχαιολογική πόλη της Έφεσου με τα σπουδαία μνημεία. Συνεχίζουμε για το χωριό Κιρκιντζέ (πατρίδα της Διδούς Σωτηρίου) με την μοναδική αρχιτεκτονική και τα παραδοσιακά σπίτια. Αμέσως μετά το πασίγνωστο λιμάνι Κουσάντασι (το νησί των πουλιών) επίσκεψη στην παραλιακή ζώνη και το κάστρο του. Επιστροφή στη Σμύρνη αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΣΜΥΡΝΗ - ΟΥΡΛΑ - ΑΛΑΤΣΑΤΑ - ΤΣΕΣΜΕ - ΣΜΥΡΝΗ

Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για να ακολουθήσουμε μια πανέμορφη διαδρομή στα παράλια της Μικράς Ασίας. Θα γνωρίσουμε παλαιά ελληνικά χωριά και κωμοπόλεις όπως τα Ούρλα, με την οικία του μεγάλου εθνικού μας ποιητή Σεφέρη. Τα πανέμορφα Αλάτσατα όπου θα μας συγκλονίσει η ανεπανάληπτη φυσιολατρική εικόνα, τα περιβόλια, οι εκπληκτικές παραδοσιακές κατοικίες και η ηρεμία του τοπίου. Θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας στο Τσεσμέ, σπουδαίο λιμάνι με άπειρες επιλογές διατροφής και αγορών. Επιστροφή στη Σμύρνη αργά το απόγευμα. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΣΜΥΡΝΗ - ΞΑΝΘΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Ξάνθη. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
4 ΓΕΥΜΑΤΑ/ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
4 ΓΕΥΜΑΤΑ/ΔΕΙΠΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενα πούλμαν
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* στην Τουρκία (Hotel Akol 4*, Hotel Grand Corner) και 1 διανυκτέρευση στην Ξάνθη (Hotel Nestos)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 4 γεύματα ή δείπνα στην Τουρκία
 • Ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

25/6,
9, 16, 23, 30/7,
6, 13, 20, 27/8

6

295€

+120€