ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ

ΑΠΟ 1245€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 21, 28/7, 25/8, 1/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΟΛΜΠΙΑ

Πτήση για την Όλμπια, το οικονομικό κέντρο του βόρειου τμήματος της Σαρδηνίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 2

ΟΛΜΠΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΣΜΕΡΑΛΝΤΑ - ΣΑΝΤΑ ΤΕΡΕΖΑ

Μετά το πρωινό, ακολουθεί ξενάγηση στην Όλμπια. Στο ιστορικό κέντρο, θα δούμε την πλατεία Σαν Σιμπλίτσιο με τον ομώνυμο Ναό του 11ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Παύλου κ.ά. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για την κοσμοπολίτικη ακτογραμμή της Κόστα Σμεράλντα (Cοsta Εsmeralda), με γαλαζοπράσινα νερά και γραφικούς βράχους. Τα σπίτια της περιοχής είναι φτιαγμένα από τοπική πέτρα και έχουν κήπους γεμάτους πολύχρωμα λουλούδια. Θα περιηγηθούμε πεζή στο Πόρτο Τσέρβο, με τα γραφικά δρομάκια, τις βίλες, τα πολυτελή ξενοδοχεία, τα ακριβά εστιατόρια, τις διάσημες μπουτίκ και τα κλαμπ του γκολφ. Ακολουθεί η Σάντα Τερέζα, ένα γραφικό χωριό όπου δεσπόζει ο επιβλητικός Πύργος Longosardo του 16ου αιώνα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 3

ΟΛΜΠΙΑ - ΣΑΣΑΡΙ - ΑΛΓΚΕΡΟ

Πρωινό και αναχώρηση για το Σάσαρι, ιδρύθηκε από εμπόρους της Πίζας και της Γένοβας στις αρχές του 13ου αιώνα και υπήρξε έδρα του πρώτου Πανεπιστημίου της Σαρδηνίας. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τους Δημοτικούς Κήπους, το Πανεπιστήμιο, την εκκλησία της Σάντα Μαρία ντι Μπετλέμ, μια από τις πιο παλαιές της πόλης κ.ά. Θα περιηγηθούμε πεζή στο ιστορικό κέντρο με τα γραφικά δρομάκια, το σιντριβάνι Φοντάνα ντι Ροσέλο και την Πιάτσα ντι Ιτάλια, με το επιβλητικό Παλάτσο ντε λα Προβίντσια. Θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, γύρω από τον οποίο αναπτύσσεται η μεσαιωνική συνοικία και ελεύθερος χρόνος για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για το Αλγκέρο (Alghero), στα βορειοδυτικά παράλια του νησιού. Το παλιό λιμάνι, γεμάτο καλντερίμια και στενά δρομάκια, περιβάλλεται από τείχη με επάλξεις και αμυντικούς πύργους. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΑΛΓΚΕΡΟ - ΚΑΠΟ ΚΑΤΣΙΑ - ΑΛΓΚΕΡΟ

Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη. Θα περιηγηθούμε πεζή στο γραφικό ιστορικό κέντρο με την παλαιά αμυντική του οχύρωση, στα στενά δρομάκια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και στην παραλία. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το περίφημο Σπήλαιο του Ποσειδώνα (Grotta di Nettuno/Neptune's Grotto), στην περιοχή Κάπο Κάτσια (Capo Caccia), στις πλαγιές της δυτικής ακτής, όπου λόγω των απόκοσμων πέτρινων σχηματισμών της, χαρακτηρίζεται ως το «βασίλειο των ξωτικών». Ανακαλύφθηκε από ντόπιους ψαράδες τον 18ο αιώνα και έκτοτε εξελίχθηκε σε ένα δημοφιλές τουριστικό αξιοθέατο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΑΛΓΚΕΡΟ - ΜΠΟΖΑ - ΣΟΥ ΝΟΥΡΑΞΙ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Μπόζα (Bosa), όπου η παλιά της πόλη, κάτω από το καλοδιατηρημένο κάστρο των Μαλασπίνα, είναι ένας μεσαιωνικός λαβύρινθος με λιθόστρωτα δρομάκια. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα ή καφέ. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον αρχαιολογικό χώρο Σου Νουράξι, στην περιοχή Μπαρουμίνι με τα εντυπωσιακά ερείπια του πολιτισμού που άνθησε κατά τους προϊστορικούς χρόνους, τα μεγαλιθικά κτίσματα nouraghe (1900 π.Χ.-730 π.Χ.), αποτελούν το σύμβολο της Σαρδηνίας (UNESCO). Ακολουθεί το Κάλιαρι, στο νότιο άκρο του νησιού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΚΑΛΙΑΡΙ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση. Θα περιηγηθούμε στο Castello, την παλιά πόλη με τα αριστοκρατικά κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό της Σάντα Μαρία, την πλατεία Συντάγματος (ντέλα Κοστιτουζιόνε), το Κυβερνείο, την πλατεία Ματεότι, τον Πύργο του Ελέφαντα και την εκκλησία των Αγίων Κοσμά και Δαμιανού. Θα επισκεφθούμε το Φυσικό Πάρκο Μολεντάργκιους (Parco Naturale Molentargius) με τις αλυκές και τα φλαμίνγκο για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα προς το πέλαγος. Συνεχίζουμε με το Αρχαιολογικό Πάρκο της Νόρα με τα ερείπια της Καρχηδονιακής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 7

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΡΓΚΟΣΟΛΟ - ΝΟΥΟΡΟ - ΟΡΟΖΕΪ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το χωριό Οργκοσόλο, όπου θα δούμε την υπαίθρια «πινακοθήκη» των ζωγραφιστών τοίχων των σπιτιών με πολιτικό και όχι μόνο περιεχόμενο. Συνεχίζουμε για το Νουόρο (Nuoro), στην κεντροανατολική Σαρδηνία, στους πρόποδες του όρους Ορτομπένε, γενέτειρα πολλών ποιητών, λογοτεχνών, ζωγράφων και γλυπτών. Περιήγηση στους γραφικούς δρόμους της παλιάς πόλης και ελεύθερος χρόνος για καφέ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, κοντά στο Οροζέι. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΟΡΟΖΕΪ - ΟΛΜΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Όλμπια και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*, 5*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
*εκτός από την Όλμπια 
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Όλμπια - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4*, 5* (2 Όλμπια Essenza Olbia 4*, 2 Αλγκέρο Smy Carlos V 5*, 2 Κάλιαρι T Hotel 4*, 1 Οροζέι IL Querceto 4*)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά (εκτός από την Όλμπια που είναι μόνο με πρωινό)
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν, βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο πλοιαρίου και εισόδου στο Σπήλαιο του Ποσειδώνα
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 400€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 100€ και από άλλες πόλεις 200€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
8 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΟΛΜΠΙΑ A3 686 15:55 17:15
ΟΛΜΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ A3 687 18:00 20:55
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ESSENZA HOTEL OLBIA
ΟΛΜΠΙΑ
Essenza Hotel Olbia
SMY CARLOS V
ΑΛΓΚΕΡΟ
Smy Carlos V

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

21, 28/7

1245€

+400€

1045€

25/8, 1/9

1345€

+450€

1195€

Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ & ΣΑΡΔΗΝΙΑ

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΣΙΚΗ & ΣΑΡΔΗΝΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΔΩ