ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΣΑΡΔΗΝΙΑΣ

ΑΠΟ 995€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 26/6

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με VOLOTEA για το Κάλιαρι, την πρωτεύουσα της Σαρδηνίας, μια πόλη με μακραίωνη ιστορία που βρίσκεται στο νότιο άκρο του νησιού. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο T HOTEL CAGLIARI 4*. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΝΩΡΑ

Πρωινή ξενάγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε την πλούσια πολιτιστική της ιστορία, που δημιουργήθηκε από τους Φοίνικες, τους Καρχηδόνιους, τους Ρωμαίους, τους Βυζαντινούς και άλλους κατακτητές που πέρασαν και άφησαν τα σημάδια τους. Το Καστέλλο, ο Καθεδρικός ναός της Σάντα Μαρία, ο Πύργος του San Pacracio, οι διάφοροι οχυρωματικοί χώροι, τα κεντρικά μέγαρα και οι πλατείες είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα σημεία της πόλης, ενώ δεν θα παραλείψουμε να επισκεφθούμε την περιοχή του φυσικού πάρκου Μολεντάργιους με τις αλυκές και τα φλαμίνγκο για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα προς το πέλαγος. Ολοκληρώνουμε την σημερινή μας ξενάγηση επισκεπτόμενοι την περιοχή του Αρχαιολογικού Πάρκου της Νώρα με τα ερείπια της Καρχηδονιακής πόλης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

ΜΕΡΑ 3

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΟΡΥΚΤΟΓΕΩΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΚΟ - ΠΟΡΤΟ ΦΛΑΒΙΑ - ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ - ΚΑΡΜΠΟΝΙΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Ορυκτογεωλογικό Πάρκο στην περιοχή Sulcis, που η μεγάλη γκάμα των ορυκτών του πλούσιου υπεδάφους της αποτέλεσε στο παρελθόν βασικό στοιχείο της οικονομικής ανάπτυξης του νησιού. Το Πάρκο αυτό αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Συνεχίζουμε για το Πόρτο Φλάβια (Porto Flavia) και την πανέμορφη ακτογραμμή Νεμπίντα και Μάσουα με την καταπληκτική θέα και τον φημισμένο βράχο Pan di Zucchero να ξεπροβάλει από την θάλασσα σαν γλυπτό κατασκεύασμα της φύσης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την μεσαιωνική πόλη Ιγκλέσιας με την πλούσια ιστορική της διαδρομή, το τείχος και τον Καθεδρικό της ναό, καθώς και την μεταγενέστερη σε ιστορία Καρμπόνια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΜΠΑΡΟΥΜΙΝΙ - ΟΡΓΚΟΣΟΛΟ - ΝΟΥΟΡΟ - ΟΛΜΠΙΑ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής μας ημέρας θα γνωρίσουμε την ιστορική και μοναδική αρχιτεκτονική των μεγαλιθικών κτισμάτων Νουράγκε (Nouraghe), καθώς θα επισκεφθούμε τα εντυπωσιακά ερείπια του πολιτισμού που άνθησε στην Σαρδηνία κατά τους προϊστορικούς χρόνους στην περιοχή Μπαρουμίνι. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για το Οργκόσολο, όπου θα δούμε την περίφημη υπαίθρια "πινακοθήκη" των ζωγραφιστών τοίχων και τους μεγαλιθικούς τάφους των Γιγάντων και το Νουόρο με την ιστορική του προέλευση και τα χαρακτηριστικά της εποχής των Σαρακηνών. Άφιξη στην Όλμπια και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο GRAND PRESIDENT OLBIA 4*. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΟΛΜΠΙΑ - ΚΟΣΤΑ ΣΜΕΡΑΛΝΤΑ - ΠΟΡΤΟ ΤΣΕΡΒΟ - ΣΑΝΤΑ ΤΕΡΕΖΑ - ΟΛΜΠΙΑ

Ολοήμερη επίσκεψη στην κοσμοπολίτικη ακτογραμμή της Κόστα Σμεράλντα (Σμαραγδένια Ακτή), που είναι διάσπαρτη από τις κρυμμένες στο πράσινο πολυτελείς βίλες. Θεωρείται ο "γήινος παράδεισος" - ένα μαγευτικό τοπίο θάλασσας με διαυγή χρώματα και γραφικούς γρανιτένιους βράχους που σχηματίζουν δαντελωτές ακρογιαλιές, πνιγμένες στο πράσινο. Θα γνωρίσουμε περιπατητικά το μοναδικό Πόρτο Τσέρβο με τα γραφικά δρομάκια και τις πολυτελές μπουτίκ, καθώς αποτελεί τόπο συγκέντρωσης του διεθνούς jet set με τις μεγαλοπρεπείς θαλαμηγούς. Τέλος, θα περπατήσουμε την Σάντα Τερέζα, στο βόρειο άκρο του νησιού, με την μεγάλη τουριστική κίνηση και τον επιβλητικό Πύργο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΟΛΜΠΙΑ - CAPO CACCIA/ΕΘΝΙΚΟ ΠΑΡΚΟ CONTE - ΑΛΓΚΕΡΟ

Πρωινή αναχώρηση για το άκρο Capo Caccia, όπου βρίσκεται το μεγάλο Εθνικό Πάρκο Conte με την εκπληκτική θέα προς το ανοιχτό πέλαγος, τις απόκρημνες ακτές και την πλούσια χλωρίδα. Συνεχίζουμε για το πανέμορφο Αλγκέρο (Alghero). Άφιξη και γνωριμία με την ιστορική πόλη, που σήμερα είναι ένα πολυσύχναστο τουριστικό λιμάνι. Θα περπατήσουμε στο γραφικό ιστορικό κέντρο με την παλαιά αμυντική του οχύρωση, τα στενά δρομάκια με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική και την παραλία. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο CATALUNYA ALGHERO 4*. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 7

ΑΛΓΚΕΡΟ - ΣΑΝΤΑ ΚΡΙΣΤΙΝΑ - ΚΑΛΙΑΡΙ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για το Κάλιαρι, με ενδιάμεση επίσκεψη στο αρχαιολογικό συγκρότημα της Σάντα Κριστίνα (Santa Cristina), με το ιερό πηγάδι από την προϊστορική εποχή των Νουράγκι (ο νουραγικός πολιτισμός ανάγεται στην εποχή του χαλκού). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο T HOTEL CAGLIARI 4* και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 8

ΚΑΛΙΑΡΙ - ΑΘΗΝΑ

Χρόνος ελεύθερος το πρωί μέχρι την ώρα της μεταφοράς μας στο αεροδρόμιο για την πτήση μας στην Αθήνα.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ VOLOTEA
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ VOLOTEA
1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ & 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΚΙΛΑ
1 ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΗ & 1 ΑΠΟΣΚΕΥΗ ΜΕΧΡΙ 20 ΚΙΛΑ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΣΕ ΜΠΟΥΦΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Κάλιαρι - Αθήνα με VOLOTEA με μία χειραποσκευή και μία αποσκευή 20 κιλών
 • Επτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, επισκέψεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός-συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250€
 • Φόρος διαμονής
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ