ΣΙΕΝΑ - ΤΟΣΚΑΝΗ

ΑΠΟ 645€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
ITA_-_Italia_Trasporto_Aereo_Logo.svg
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ 3, 8/5

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ - ΣΙΕΝΑ

Πτήση για Ρώμη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη μεσαιωνική Σιένα με τα αγέρωχα αρχοντικά, τα στενά καλντερίμια, τις ήσυχες πλατείες και τις μαυρισμένες από το χρόνο εκκλησίες. Έντεκα δρόμοι οδηγούν στην πιάτσα Ντελ Κάμπο, την κεντρική πλατεία της πόλης με το υπέροχο Δημαρχείο. Εντυπωσιακός και ο Καθεδρικός Ναός με το αριστουργηματικό του δάπεδο, τα περίτεχνα ξυλόγλυπτα και τις τοιχογραφίες. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΣΙΕΝΑ - ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Φλωρεντία, την πόλη της Αναγέννησης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατά της, όπως τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό (Ντουόμο) με το φημισμένο καμπαναριό του Τζιότο, το Βαπτιστήριο, την εκκλησία Σάντα Κρότσε, την Πόντε Βέκιο, την Πιάτσα ντε λα Σινιορία κ.ά. Ελεύθερος χρόνος για βόλτες στην πόλη ή αγορές. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΣΙΕΝΑ - ΠΙΖΑ - ΛΟΥΚΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την ιστορική πόλη της Πίζας με το ξακουστό Πύργο της και την πλατεία του Καθεδρικού της Ναού (UNESCO). Συνεχίζουμε για τη Λούκα, με τη χαρακτηριστική της ρυμοτομία, που περιβάλλεται από ισχυρά αμυντικά τείχη. Θα περιηγηθούμε πεζή στα γραφικά της σοκάκια με τα παλαιά αρχοντικά και την πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΣΙΕΝΑ - ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΣΙΟΥ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας εκδρομή στον περίφημο Δρόμο του Κρασιού (έξοδα ατομικά). Αναχώρηση για το Μοντεπουλτσιάνο, ένα από τα πιο γραφικά μεσαιωνικά χωριά της Τοσκάνης, χτισμένο σε υψόμετρο 605μ., περιβάλλεται από τείχη. Θα περιηγηθούμε πεζή στον κεντρικό πεζόδρομο Corso και στα στενά δρομάκια. Θα δούμε τη Μεγάλη Πλατεία (Piazza Grande) με το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό κ.ά. Η Τοσκάνη φημίζεται για τα εξαιρετικά κρασιά της και το συγκεκριμένο χωριό είναι γνωστό για το κόκκινο κρασί Nobile di Montepulciano. Συνεχίζουμε για την Πιέντσα (UNESCO). Θα θαυμάσουμε την κεντρική πλατεία με τον Καθεδρικό Ναό, αριστούργημα του Μπερνάρντο Ροσελίνο, το Μέγαρο Πικολομίνι, το Επισκοπικό Μέγαρο, το Δημαρχείο κ.ά. Χρόνος ελεύθερος για βόλτες και αγορές. Ακολουθεί το Μονταλτσίνο, με τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία, τρατορίες, wine bars και enotecas (κάβες), όπου θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε το κόκκινο κρασί Brunello di Montalcino. Επιστροφή στη Σιένα. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΣΙΕΝΑ - ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ρώμης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ITA
Αεροπορικά εισιτήρια με ITA
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ρώμη - Αθήνα με ITA
 • 4 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Garden Siena 4* ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Ξενάγηση στη Φλωρεντία με επίσημο ξεναγό
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 350€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή) : ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ITA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ AZ 717 06:05 07:10
ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ AZ 718 15:40 18:40

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

3/5

5

745€

+250€

645€

8/5

645€

+250€

545€


*Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.