ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΒΕΝΕΤΙΑΣ

ΑΠΟ 645€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
ITA_-_Italia_Trasporto_Aereo_Logo.svg
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 9, 10/2
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πτήση μέσω ενδιάμεσου σταθμού για την πόλη των Δόγηδων, τη Βενετία. Άφιξη και περιήγηση. Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε με βαπορέτο για τη φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο. Θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το Παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, τη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής «Murano». Ελεύθερος χρόνος. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την Πάντοβα, την αρχαιότερη ίσως πόλη της Βόρειας Ιταλίας. Ιδρύθηκε τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες. Θα δούμε το φημισμένο Πανεπιστήμιο της και τη μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους Βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο. Ακολουθεί η Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000τ.μ., η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Βενετία. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΤΕΡΓΕΣΤΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε με τις γόνδολες στα κανάλια ή να απολαύσετε τον καφέ σας στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Εναλλακτικά ακολουθήστε μας στην προαιρετική εκδρομή μας στην Τεργέστη (έξοδα ατομικά). Θα δούμε την Πλατεία Ενότητας της Ιταλίας (Piazza Unità D´Ιtalia), μια από τις μεγαλύτερες και ομορφότερες της Ευρώπης, με το Δημαρχείο, την Κρήνη των Τεσσάρων Ηπείρων, το Γοτθικό Καθεδρικό Ναό του Σαν Τζούστο (San Giusto), την Ελληνική Εκκλησία του Αγίου Νικολάου, όπου συνέλαβαν το Ρήγα Φεραίο κ.ά. Επιστροφή στη Βενετία. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Παρακολουθήστε το Grand Finale, στο φημισμένο καρναβάλι, στην καρδιά της πόλης. Διασκεδάστε με τις διάφορες εκδηλώσεις στη φαντασμαγορικά στολισμένη κεντρική πλατεία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Το μεσημέρι, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ITA
Αεροπορικά εισιτήρια με ITA
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ρώμη - Βενετία - Ρώμη - Αθήνα με ITA
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο επιλογής σας 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο για το βαπορέτο την 1η και την 4η μέρα (στην αναχώρηση 9/2 περιλαμβάνεται μόνο την 1η μέρα)
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 250€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Στην αναχώρηση 9/2 δεν υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης του Grand Final.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ITA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΡΩΜΗ AZ 717 06:00 07:10
ΡΩΜΗ - ΒΕΝΕΤΙΑ AZ 1463 09:20 10:25
ΒΕΝΕΤΙΑ - ΡΩΜΗ AZ 1480 19:25 20:40
ΡΩΜΗ - ΑΘΗΝΑ AZ 722 21:50 00:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
LEONARDO ROYAL HOTEL VENICE
ΒΕΝΕΤΙΑ
Leonardo Royal Hotel Venice