ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΔΑΛΜΑΤΙΚΩΝ ΑΚΤΩΝ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 7, 14, 28/8

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πτήση για το «Διαμάντι της Αδριατικής», το Ντουμπρόβνικ (UNESCO). Άφιξη και ξενάγηση στη μεσαιωνική πόλη. Θα περιηγηθούμε πεζή στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα-πολεμίστρες και τις μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές. Θα θαυμάσουμε την Placa-Stradun, ένας κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδρομος, την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio, την Εκκλησία του Σωτήρος και το Φραγκισκανικό Μοναστήρι στη δυτική πλευρά. Ακολουθεί η πλατεία Luza με τη Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης, Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΚΟΤΟΡ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό, θα αναχωρήσουμε για τις ακτές του Μαυροβουνίου. Πρώτος μας σταθμός η παλιά πόλη του Κότορ, η «Νύμφη της Αδριατικής», όπου θα περιηγηθούμε πεζή στα καλντερίμια με τα πέτρινα αρχοντικά και θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος, το Μουσείο της Ναυτικής Ιστορίας κ.ά. Συνεχίζουμε για την Μπούτβα, τη «Μητρόπολη του Μοντενέγρικου Τουρισμού». Θα θαυμάσουμε τα γραφικά σοκάκια με τις πολλές μικρές εκκλησίες και τα παραδοσιακά καταστήματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ - ΤΡΟΓΚΙΡ

Πρωινό και αναχώρηση, μέσω μιας υπέροχης διαδρομής, για το Σπλιτ. Θα περιηγηθούμε πεζή για να γνωρίσουμε τον τόπο, τον οποίο ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε για να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού κάστρου (UNESCO). Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για το γραφικό Τρογκίρ, με το ιστορικό του κέντρο, που βρίσκεται πάνω σε ένα νησί (UNESCO). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΤΡΟΓΚΙΡ - ΖΑΝΤΑΡ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Ζαντάρ, με τα επιβλητικά τείχη, τη Ρωμαϊκή αγορά, τον Καθεδρικό Ναό και την όμορφη παραλία. Συνεχίζουμε με την περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε, όπου θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο με τις δεκαέξι λίμνες σε διαφορετικά επίπεδα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με καταρράκτες. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια και τον ποταμό Σάβο στα νότια. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σλοβενία, όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλόπρεπα σπήλαια της Ποστόινα με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ακολουθεί η Λιουμπλιάνα, η πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με τη μεσαιωνική παλαιά πόλη, στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Πρέζερεν, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό ακολουθεί πεζή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τη λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου με το θυρεό της χώρας και το Δημαρχείο με την πέτρινη αψίδα. Στην Άνω Πόλη θα θαυμάσουμε τον επιβλητικός Καθεδρικό Ναό, την Αρχιεπισκοπή, το Προεδρικό Μέγαρο, τη Βουλή κ.ά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
 
Αεροπορικά Εισιτήρια με Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Ντουμπρόβνικ Lero 4*, 1 Τρογκίρ Trogir Palace 4*, 2 Ζάγκρεμπ Astoria 4*)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 350€
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη 100€ και από άλλες πόλεις 200€
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ A3 784 08:40 09:10
ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ A3 781 19:05 21:55