ΔΑΛΜΑΤΙΚΕΣ ΑΚΤΕΣ

ΑΠΟ 895€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
Croatia Airlines aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 20/6
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 1, 15, 22, 29/7, 5, 12, 19, 26/8, 2/9

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πτήση για το «Διαμάντι της Αδριατικής», το Ντουμπρόβνικ (UNESCO). Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την ξενάγησή μας στη μεσαιωνική πόλη. Θα περιηγηθούμε πεζή στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα-πολεμίστρες και τις μικροσκοπικές κρεμαστές αυλές. Θα θαυμάσουμε την Placa-Stradun, ένας κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδρομος, την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio, την Εκκλησία του Σωτήρος και το Φραγκισκανικό Μοναστήρι στη δυτική πλευρά. Ακολουθεί η πλατεία Luza με τη Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης, Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΣΠΛΙΤ - ΤΡΟΓΚΙΡ

Πρωινό και αναχώρηση μέσω μιας υπέροχης διαδρομής για το Σπλιτ. Θα περιηγηθούμε πεζή για να γνωρίσουμε τον τόπο, τον οποίο ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Διοκλητιανός επέλεξε για να χτίσει το παλάτι του σε σχήμα Ρωμαϊκού κάστρου (UNESCO). Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε για το γραφικό Τρογκίρ, με το ιστορικό του κέντρο, που βρίσκεται πάνω σε ένα νησί (UNESCO). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΖΑΝΤΑΡ - ΛΙΜΝΕΣ ΠΛΙΤΒΙΤΣΕ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Ζαντάρ, με τα επιβλητικά τείχη, τη Ρωμαϊκή αγορά, τον Καθεδρικό Ναό και την όμορφη παραλία. Συνεχίζουμε με την περιοχή των Λιμνών Πλίτβιτσε, όπου θα επισκεφθούμε το Εθνικό Πάρκο με τις δεκαέξι λίμνες σε διαφορετικά επίπεδα, που επικοινωνούν μεταξύ τους με καταρράκτες. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Κροατίας, το Ζάγκρεμπ, που περιβάλλεται από δάση και πάρκα ανάμεσα στις πλαγιές του όρους Μενβεντνίτσα στα βόρεια και τον ποταμό Σάβο στα νότια. Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΣΠΗΛΑΙΑ ΠΟΣΤΟΪΝΑ - ΛΙΟΥΜΠΛΙΑΝΑ - ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Σλοβενία, όπου θα επισκεφθούμε τα μεγαλόπρεπα σπήλαια της Ποστόινα με τους εντυπωσιακούς σταλακτίτες και σταλαγμίτες. Ακολουθεί η Λιουμπλιάνα, η πρωτεύουσα της Σλοβενίας, με τη μεσαιωνική παλαιά πόλη, στις όχθες του ομώνυμου ποταμού. Θα επισκεφθούμε την πλατεία Πρέζερεν, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τη γέφυρα των Δράκων, το Δημαρχείο κ.ά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό ακολουθεί πεζή περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε τη λεωφόρο Κύριλλου και Μεθόδιου, την πλατεία του Αγίου Μάρκου με το θυρεό της χώρας και το Δημαρχείο με την πέτρινη αψίδα. Στην Άνω Πόλη θα θαυμάσουμε τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό, την Αρχιεπισκοπή, το Προεδρικό Μέγαρο, τη Βουλή κ.ά. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Συνοπτικό για τις αναχωρήσεις Ιουλίου - Αυγούστου:
1η μέρα: Αθήνα - Ντουμπρόβνικ (ξενάγηση)
2η μέρα: Κότορ
3η μέρα: Σπλιτ - Τρογκίρ
4η μέρα: Τρογκίρ - Ζαντάρ - Λίμνες Πλίτβιτσε - Ζάγκρεμπ
5η μέρα: Ζάγκρεμπ - Σπήλαια Ποστόινα - Λιουμπλιάνα 
6η μέρα: Ζάγκρεμπ - Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ CROATIA AIRLINES/ΑEGEAN
Αεροπορικά εισιτήρια με Croatia Airlines/Αegean
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Ημιδιατροφή καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση Covid-19 έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντουμπρόβνικ - Ζάγκρεμπ - Ντουμπρόβνικ - Αθήνα με Αegean (με Croatia για την αναχώρηση 20/6)
 • 5 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 4* (2 Ντουμπρόβνικ Lero 4* ή σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Valamar, 1 Τρογκίρ Trogir Palace 4*, 2 Ζάγκρεμπ Astoria 4*)
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Εισιτήριο εισόδου στις Λίμνες Πλίτβιτσε και στα Σπήλαια Ποστόινα
 • Τοπικός ξεναγός
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 400€ (350€ για την αναχώρηση 20/6)
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ CROATIA AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ OU 301 20:00 20:45
ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ OU 300 15:10 16:10
ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΑΘΗΝΑ OU 300 16:45 19:20
ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΕGEAN
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ A3 784 08:50 09:20
ΖΑΓΚΡΕΜΠ - ΑΘΗΝΑ A3 781 19:05 21:55

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

20/6

6

895€

+300€

795€

1, 15, 22, 29/7,
5, 12, 19, 26/8, 2/9
6895€+350€795€

 

Τα τρίκλινα δωμάτια σε όλα τα ξενοδοχεία είναι δίκλινα με επιπλέον κρεβάτι. Συνήθως δεν είναι ιδιαίτερα άνετα και το επιπλέον κρεβάτι μπορεί να είναι μικρότερο από τα κανονικά ή καναπές ή πτυσσόμενο.