ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
Croatia Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 1/6

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πτήση για το Ντουμπρόβνικ, γνωστό και ως «το Saint Tropez των Βαλκανίων». Άφιξη και άμεση αναχώρηση για το ξενοδοχείο μας, τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Δείπνο, διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 2

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ

Πρωινό και αναχώρηση για το «Μαργαριτάρι της Αδριατικής», την παλιά πόλη του Ντουμπρόβνικ (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στο εσωτερικό του κάστρου με τις εκκλησίες, τα παλάτια, τις κρήνες και τα πανύψηλα πέτρινα κτίρια με τα παράθυρα-πολεμίστρες και τις μικρές κρεμαστές αυλές. Θα θαυμάσουμε την Placa-Stradun, ένας κεντρικός πλακόστρωτος πεζόδρομος, την Πύλη Pile, το σιντριβάνι Onofrio, την Εκκλησία του Σωτήρος και το Φραγκισκανικό Μοναστήρι στη δυτική πλευρά. Ακολουθεί η πλατεία Luza με τη Στήλη του Ορλάνδου, τον Πύργο του Ρολογιού, την εκκλησία του προστάτη της πόλης, Sveti Vlaho (Άγιος Βλάσιος) και το Παλάτι Sponza, στην άλλη άκρη, κοντά στην Πύλη Ploce. Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, όπου θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό, το Κυβερνείο, το παλιό λιμάνι και πολλά Μεσαιωνικά κτίρια. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΜΠΟΥΤΒΑ - ΚΟΤΟΡ

Μετά το πρωινό θα δούμε πανοραμικά το νησάκι του Αγίου Στεφάνου και θα συνεχίσουμε με κατεύθυνση την «πρωτεύουσα του τουρισμού» της χώρας, την Μπούτβα, έναν από τους αρχαιότερους οικισμούς της Αδριατικής ακτής, όπου κατοικείται από τον 5ο αιώνα π.Χ. Μέσα από μια φανταστική διαδρομή φτάνουμε στο μοναδικό Μεσογειακό φιόρδ, στον κόλπο του Κότορ (UNESCO). Θα περιηγηθούμε πεζή στη μικρή ναυτική πόλη Πέραστ και στη συνέχεια θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στην παλιά πόλη του Κότορ, χτισμένη στους πρόποδες απότομων λόφων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΝΗΣΙ ΚΟΡΤΣΟΥΛΑ

Πρωινό και αναχωρούμε για το νησί Κόρτσουλα, την «Κόρκυρα Μέλαινα» των Αρχαίων Ελλήνων. Είναι το έκτο μεγαλύτερο Κροατικό νησί μετά το Κρες, το Κρκ, το Μπρατς, το Χβαρ και το Παγκ. Θα δούμε στην κεντρική πλατεία το κυριότερο μνημείο της πόλης, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Μάρκου, το παλάτι του Αρχιεπισκόπου και τον Πύργο Ζαχράν. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε πεζή στους λιθόστρωτους δρόμους. Χρόνος ελεύθερος. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας για να απολαύσετε ένα μπάνιο και να περιηγηθείτε στην πόλη. Το βράδυ σας προτείνουμε να συμμετάσχετε στην προαιρετική μας επίσκεψη στο φωταγωγημένο Ντουμπρόβνικ. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 6

ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΤΣΑΒΤΑΤ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το μεσαιωνικό Τσάβτατ. Η αρχική πόλη ιδρύθηκε από Έλληνες τον 6ο αιώνα π.χ. με την ονομασία Επίδαυρος. Παρόλο που καταστράφηκε από τους Αβάρους τον 7ο αιώνα, έχει διατηρήσει αρκετά από τα Μεσαιωνικά της χτίσματα και το χαρακτήρα της. Η διαδρομή μας θα μας προσφέρει ακόμη μια μαγευτική «ματιά» των Δαλματικών ακτών. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στην προκυμαία με τα όμορφα κτίρια και την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και να απολαύσετε τον καφέ ή το γεύμα σας. Νωρίς το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ CROATIAN AIRLINES
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ CROATIAN AIRLINES
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*
HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
HMIΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
στην ξενάγηση του Ντουμπρόβνικ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
 
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ COVID-19 ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ντουμπρόβνικ - Αθήνα με Croatian Airlines
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Astarea 3* ή παρόμοιο
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός επίσημος Ελληνόφωνος ξεναγός στο Ντουμπρόβνικ
 • Έμπειρος συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 235€
 • Εισιτήριο για το ferry στο νησί Κόρτσουλα
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ CROATIAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ OU 301 20:05 20:45
ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ - ΑΘΗΝΑ OU 300 16:45 19:20