ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 395€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ή 07 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ 20/6

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινή αναχώρηση για την Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για την Κωνσταντινούπολη. Διασχίζοντας την Ανατολική Θράκη, στάση στη Ραιδεστό, το σημερινό Τερκιντάγ. Άφιξη στην Πόλη και προαιρετική κρουαζιέρα στο Βόσπορο με ιδιωτικό καράβι (κόστος 25€). Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ

Μετά το πρόγευμα θα ξεναγηθούμε στο ανάκτορο Ντολμά Μπαχτσέ και αμέσως μετά από το Καμπατάς θα επιβιβασθούμε σε πλοίο για να επισκεφθούμε τα Πριγκιποννήσια. Επίσκεψη στην Πρίγκηπο. Γεύμα σε παραλιακό εστιατόριο και αμέσως μετά ακολουθεί η Χάλκη με την περίφημη Θεολογική Σχολή και την Ιερά Μονή της Αγίας Τριάδας στο λόφο της Ελπίδας. Επιστροφή στην πόλη. Για το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση σε παραδοσιακό νυχτερινό κέντρο (κόστος 30€). Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Πρόγευμα και αναχώρηση για ξενάγηση στα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Πόλης. Θα ξεκινήσουμε από το σουλτανικό ανάκτορο Τοπ Καπί στη χερσόνησο που ιδρύθηκε η αρχαία αποικία του Βυζαντίου. Αμέσως μετά επίσκεψη στο μεγαλύτερο μνημείο του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης, την Αγία Σοφία. Συνεχίζουμε με το Βυζαντινό Ιππόδρομο, το θρυλικό Μπλε Τζαμί (Σουλτάναχμετ) και τη Βασιλική Στέρνα του Ιουστινιανού. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και ακολουθεί η εκπληκτική Σκεπαστή Αγορά (Καπαλί Τσαρσί) με τα 5.000 μαγαζιά για να κάνετε τις αγορές σας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΡΟΥΣΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, την Παναγία των Βλαχερνών και στη συνέχεια στο Μπαλουκλί (Μονή Ζωοδόχου Πηγής) που συνδέεται με τους θρύλους για τα μισοτηγανισμένα ψάρια και την άλωση της Πόλης. Στη συνέχεια αναχώρηση από την Κωνσταντινούπολη και σειρά έχει η Προύσα. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΠΡΟΥΣΑ - ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρωινό θα επισκεφθούμε το μνημείο του Καραγκιόζη και το διάσημο Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους. Ακολουθεί περιήγηση στην αγορά με τα ονομαστά μεταξωτά και τα υφάσματα, μπουρνούζια και πετσέτες. Στη συνέχεια αναχώρηση από την Προύσα. Διέλευση συνόρων και άφιξη στην Ξάνθη. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

Στο 6ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η επίσκεψη και η διαμονή στην Προύσα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
3 ΓΕΥΜΑΤΑ Η ΔΕΙΠΝΑ
3 γεύματα ή δείπνα
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΑ
Ημιδιατροφή στην Προύσα
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΠΡΙΓΚΙΠΟΝΝΗΣΙΑ
Κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΞΕΝΑΓΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
 • 5, 6 διανυκτερεύσεις (3 Κωνσταντινούπολη σε ξενοδοχείο 4*, 1 Προύσα σε ξενοδοχείο 4* και 2 Ελλάδα)
 • Πρωινό καθημερινά
 • 3 γεύματα ή δείπνα στην Κωνσταντινούπολη
 • Ημιδιατροφή στην Προύσα
 • Εισιτήρια για την κρουαζιέρα στα Πριγκιποννήσια
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/ξεναγός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Προαιρετική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη ή Καβάλα
 • Υπάρχει δυνατότητα η εκδρομή να εκτελεστεί αεροπορικώς
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ