ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

08 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΣΧΑ 2/5

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΜΟΤΗΝΗ

Πρωινή αναχώρηση για Κομοτηνή με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κομοτηνή και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΕΣΚΙ ΣΕΧΙΡ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το Εσκί Σεχίρ, με ενδιάμεσες στάσεις στα σύνορα. Από τη νέα γέφυρα μετά την Καλλίπολη θα δούμε από ψηλά τα Δαρδανέλια. Άφιξη στο Δορύλαιον (Eski Sehir), χτισμένο δίπλα στον ποταμό Τέμβριο (Πορσούκ) και σε υψόμετρο 790χλμ., οφείλει το όνομά του στο μυθικό Δορύλαιο, απόγονο του Ηρακλή. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΠΡΟΥΣΑ - ΛΙΜΝΗ ΤΟΥΖ - ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το Πόλατλι και συνεχίζουμε για το μοναδικό τοπίο της Λίμνης Τουζ, όπου λόγω της χαμηλής στάθμης του νερού και τη μεγάλη σύσταση σε αλάτι τα φύκια της δίνουν ροζ χρώμα. Αργά το απόγευμα άφιξη στην Καππαδοκία, γνωστή για τους βυζαντινούς θησαυρούς που διαθέτει. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και επίσκεψη στην κοιλάδα του Περιστρέματος (Ιxλάρα). Θα περιηγηθούμε πεζή στον ποταμό Μελεντίζ και στο φαράγγι με τις λαξευμένες στους βράχους πρωτοχριστιανικές εκκλησιές. Συνεχίζουμε με την Καρβάλη, με τα πέτρινα σπίτια όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία που μόνασε στο τέλος της ζωής του ο Γρηγόριος ο Θεολόγος, ο Ναζιανζηνός. Επίσκεψη στη Μαλακοπή, την υπόγεια πόλη και στο Ναός των Αγίων Θεοδώρων. Ακολουθεί η Άβανος και επίσκεψη στο εργαστήριο κεραμικής. Σειρά έχει η κοιλάδα Δερβέντ και το όγδοο θαύμα του κόσμου, οι Καμινάδες των Νεράιδων που σχηματίστηκαν από ηφαιστειογενή πετρώματα. Θα διασχίσουμε τις κοιλάδες Ζέλβη, Πασαμπάγ και Κόραμα. Θα επισκεφθούμε εκκλησίες με καταπληκτικές αγιογραφίες όπως τη Σκοτεινή, την Κρυφή, της Παναγίας, των Σανδάλων, της Αγίας Βαρβάρας, του Φιδιού, του Μήλου και των Στεφάνων. Ακολουθεί το Ούστχισάρ, στον «Ακραίο Πύργο», με την εκπληκτική θέα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για την Άβανο, όπου θα επισκεφθούμε ένα εργαστήριο κεραμικής και σειρά έχει η Σινασσός, με τα πέτρινα σπίτια και τις εκκλησιές. Θα θαυμάσουμε τον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, κτίσμα του 1725, το Ναό των Αρχαγγέλων Γαβριήλ και Μιχαήλ στο Γενή Μαχαλά, του 1850, το αρχοντικό του Σεραφείμ Ρίζου με την επιγραφή του 1855 και μια σειρά άλλων με σπάνιες ιδιαιτερότητες τόσο στην κατασκευή παραθύρων, θυρών, όσο και ακροκεράμων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΚΑΠΠΑΔΟΚΙΑ - ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ - ΠΡΟΥΣΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για την Καισάρεια, γενέτειρα του Αγίου Βασιλείου. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε τα μνημειώδη, φτιαγμένα από μαύρη ηφαιστειακή πέτρα τοίχοι του κάστρου της πόλης, που κατασκευάστηκε στις αρχές του 13ου αιώνα, κατά τη διάρκεια της βασιλείας του Σελτζούκου σουλτάνου Alaattin Keykubat. Θα θαυμάσουμε το Gupgupoglu Konagi, μια Οθωμανική έπαυλη του 18ου, όπου στεγάζετε το Εθνογραφικό Μουσείο, το μεντρεσέ Cifte, το Kursunlu Τζαμί, το συγκρότημα του Mahperi Hunat Hatun και τη σκεπαστή αγορά. Σειρά έχει η Προύσα. Άφιξη και επίσκεψη στο διάσημο Ουλού Τζαμί με τους 20 τρούλους και χρόνος ελεύθερος στην αγορά. Συνεχίζουμε με το μνημείο του Καραγκιόζη και μεταφορά στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο και διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 7

ΠΡΟΥΣΑ - ΞΑΝΘΗ

Μετά το πρωινό, αφού διασχίσουμε τα Δαρδανέλια και την Καλλίπολη άφιξη στα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Συνεχίζουμε για την Ξάνθη. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 8

ΞΑΝΘΗ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΟΥΛΜΑΝ
Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3*, 4*, 5*
Διαμονή σε ξενοδοχεία 3*, 4*, 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ

στο Εσκί Σεχίρ, την Καππαδοκία & την Προύσα

Ημιδιατροφή καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν
 • 7 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχεία 3*, 4*, 5* (1 Κομοτηνή Hotel Chris & Eve 4*, 1 Εσκί Σεχίρ Hotel Anemon Eskisehir 5*, 3 Καππαδοκία Hotel Perissia 5*, 1 Προύσα Hotel Anatolia 4*, 1 Ξάνθη Hotel Nestos 3* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Ημιδιατροφή καθημερινά στο Εσκί Σεχίρ, την Καππαδοκία και την Προύσα
 • Εκδρομές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Υπάρχει η δυνατότητα η εκδρομή να εκτελεστεί αεροπορικώς.
 • Είναι δυνατόν οι διανυκτερεύσεις στην Ελλάδα να γίνουν ορισμένες φορές σε Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη ή Καβάλα.
 • Προαιρετική πτήση με αερόστατο, ενδεικτικό κόστος 180€/άτομο. Πραγματοποιείται πάντα ξημερώματα (αναχώρηση περίπου 05:00) και περιλαμβάνονται μεταφορά από/προς το ξενοδοχείο, σνακ πριν και μετά την πτήση και αναμνηστικό δίπλωμα πτήσης. Η ημέρα εξαρτάται πάντα από τις καιρικές συνθήκες (καιρού επιτρέποντος). Οι κρατήσεις πρέπει να γίνουν αρκετά πριν την αναχώρηση μας για Καππαδοκία.
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο οδικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

2/5

8

595€

+250€