ΓΥΡΟΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ - ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

ΑΠΟ 295€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 26/10
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗ - ΚΟΡΥΤΣΑ

Πρωινή Αναχώρηση για την Αλβανία μέσω Κρυσταλλοπηγής με ενδιάμεσες στάσεις. Άφιξη στην Κορυτσά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΚΟΡΥΤΣΑ - ΠΟΓΡΑΔΕΤΣ - ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑ - ΕΛΜΠΑΣΑΝ - ΤΙΡΑΝΑ

Πρόγευμα και περιήγηση στην πόλη με τον περίφημο Ορθόδοξο Μητροπολιτικό Ναό, καθώς και το καταπληκτικό Μουσείο Εθνογραφίας και Μεσαιωνικής Τέχνης. Αφού περάσουμε μικρές βαλκανικές κωμοπόλεις μεταξύ των οποίων και το Πόγραδετς όπου θα έχουμε σταση για καφέ στην λίμνη της Οχρίδας με τα παραδοσιακά, γραφικά καφενεδάκια θα συναντήσουμε το Ελμπασάν, με έντονο μουσουλμανικό στοιχείο και το περίφημο κάστρο του. Σύντομη στάση και συνεχίζουμε για τα Τίρανα. Περιήγηση στην πρωτεύουσα με τα αναπαλαιωμένα κτίρια στην κεντρική πλατεία, την Όπερα, το Κοινοβούλιο, το Προεδρικό Μέγαρο, το Εθνικό Ποδοσφαιρικό Στάδιο και το Μουσείο. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο.

ΜΕΡΑ 3

ΤΙΡΑΝΑ - ΔΥΡΡΑΧΙΟ - ΦΙΕΡΙ - ΤΕΠΕΛΕΝΙ - ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ - ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ

Πρωινό και σύντομη επίσκεψη στο Δυρράχιο. Στην συνέχεια θα κατευ­θυνθούμε στο Φιέρι, την πόλη που είναι άμεσα συνδεδεμένη με τον Κοσμά τον Αιτωλό. Πανοραμική ξενάγηση της πλατείας και του Ορθόδοξου Ναού. Στη συνέχεια αναχώρηση για το ιστορικό Τεπελένι. Σε λιγότερο από μισή ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του Αργυροκάστρου (Gjirokaster), η οποία ανήκει στις προστατευόμενες από την UNESKO πόλεις από το έτος 2006. Στάση για φαγητό και πορεία για τους Αγίους Σαράντα. Αφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο & δείπνο.

ΜΕΡΑ 4

ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ - ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΒΟΥΘΡΩΤΟΥ - ΔΕΡΒΙΤΣΑΝΗ & ΔΕΡΟΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τον αρχαιολογικό χώρο του Βουθρωτού, στον οποίο μεταξύ των άλλων θα δούμε το αρχαίο θέατρο, το ναό του Ασκληπιού, τη Βασιλική το Βαπτηστήριο και το μουσείο. Συνεχίζουμε με μια βόλτα στην παραλία για να δούμε τον Ιερό Ναό του Αγ. Χαράλαμπου και επίσκεψη σε πανοραμική τοποθεσία, στο κάστρο του Λυκούρσι για να θαυμάσουμε τη θέα της πόλης από ψηλά, το Ιόνιο και την Βόρεια Κέρκυρα απέναντι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο.

ΜΕΡΑ 5

ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ - ΜΝΗΜΕΙΟ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ - ΚΑΚΑΒΙΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρόγευμα και αναχώρηση για το ελληνικό χωριό Βουλιαράτες, για να επισκεφθούμε το Μνημείο των Πεσόντων Ελλήνων στρατιωτών του 1940. Άφιξη στο συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς. Επιστροφή στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
της εταιρείας Panolympia
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ - ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρίας Panolympia
 • 4 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* στην Αλβανία
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Τοπικός ξεναγός
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, φιλοδωρήματα
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό

Γενικές σημειώσεις:

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα ξενοδοχεία ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής όπως αναφέρονται στο site μας www.smileacadimos.gr.


ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GRAND HOTEL PALACE KORCA
ΚΟΡΥΤΣΑ - ΑΛΒΑΝΙΑ
grand-hotel-korce
HOTEL DORO CITY
ΤΙΡΑΝΑ
hotel-doro-city
HOTEL BRILANT SARANDA
ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ
hotel-brilant-saranda