ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

ΑΠΟ 445€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Air Serbia
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23/12, 24/12, 30/12, 6/1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
map giortes veligradi

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Βελιγράδι. Άφιξη στη πρωτεύουσα της Σερβίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος και πρώτη γνωριμία με τη πόλη. Γοητευτικό μες στις αντιθέσεις του, γεμάτο πάρκα, με πολύ ζωντανή coffee & bar culture, το Βελιγράδι δεν πλασάρεται τυχαία ως το Βερολίνο των Βαλκανίων από τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Μετά το πρωινό θα γνωρίσουμε το πανέμορφο Βελιγράδι, με το φρούριο Kalemegdan να δεσπόζει πάνω από τη συμβολή των ποταμών Δούναβη και Σάβα - σήμα κατατεθέν μιας από τις πιο πολυφωτογραφημένες πόλεις στον κόσμο. Ο πεζόδρομος Κνεζ Μιχαήλοβα είναι ο πρώτος δρόμος του Βελιγραδίου που ονοματοδοτήθηκε και ταυτόχρονα ο αγαπημένος πεζόδρομος ντόπιων και επισκεπτών για βόλτα όλες τις ώρες της ημέρας. Η Λυρική Σκηνή, η Βουλή, τα παλιά Ανάκτορα και ο εντυπωσιακός ναός του Αγίου Σάββα είναι μερικά από τα αξιοθέατα που θα επισκεφθούμε. Χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ δείπνο σε εστιατόριο στην Skadarlija, την Μποέμικη συνοικία του Βελιγραδίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΜΕΡΑ 3

ΠΑΡΚΟ ΦΡΟΥΣΚΑ ΓΚΟΡΑ - «ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ» ΣΕΡΒΙΑΣ - ΝΟΒΙ ΣΑΝΤ - SREMSKI KARLOVCI

Πρωινό γεύμα στο ξενοδοχείο. Η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα Εθνικά Πάρκα των Βαλκανίων, την Φρούσκα Γκόρα, όπου βρίσκονται τα Ορθόδοξα μοναστήρια του Σερβικού «Αγίου Όρους» και αποτελούν μοναδικό πολιτιστικό και ιστορικό μνημείο (UNESCO). Θα επισκεφθούμε δύο ή τρεις μονές. Συνεχίζουμε για τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Σερβίας το Νόβι Σαντ. Χτισμένο στις όχθες του Δούναβη, στη γραφική παλιά πόλη ο επισκέπτης μπορεί να περπατήσει κατά μήκος του πεζοδρόμου Zmaj Jovina και να ανακαλύψει μικρά μαγαζιά και κρυμμένες πλατείες. Επόμενος σταθμός το κουκλίστικο Sremski Karlovci, όπου το μεσημέρι θα έχουμε πλούσιο γεύμα με κρασί και μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο. Επιστροφή στο Βελιγράδι και υπόλοιπος χρόνος ελεύθερος.

ΜΕΡΑ 4

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Αφού πάρουμε το πρωινό μας η μέρα μας είναι ελεύθερη στην ολοζώντανη αυτήν πόλη, που τώρα «φοράει» και τα γιορτινά της, για να περπατήσουμε αν το επιθυμούμε στα σοκάκια του παλιού της τομέα. Προτείνουμε να ανακαλύψετε την περιοχή Skadarlija, η οποία βρίσκεται στο κέντρο. Αποτελεί την ιδανική περιοχή για τους πιο μποέμ τουρίστες και ντόπιους, καθώς της αποδίδεται συχνά ο χαρακτηρισμός «Μονμάρτη του Βελιγραδίου». Στην περιοχή αυτήν σύχναζαν ποιητές και καλλιτέχνες στις αρχές του 20ού αιώνα, ενώ σήμερα είναι γεμάτη με café, εστιατόρια, μπαράκια. Στο λιθόστρωτο δρόμο της θα βρείτε και πλανόδιους μουσικούς, όπως και πολλές γκαλερί. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο.

ΜΕΡΑ 5

ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ

Λίγος χρόνος ελεύθερος πριν τη μετάβαση στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
πτήσεις με Air Serbia
Αεροπορικά Εισιτήρια
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ ΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ!
Στο κουκλίστικο Sremski Karlovci στην όχθη του Δούναβη
μέρος της ημιδιατροφής
ΤΟΠΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βελιγράδι - Αθήνα με Air Serbia
 • Μεταφορές, εκδρομές όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 4 διανυκτερεύσεις στο Radisson Collection Hotel, Old Mill Belgrade 4* Superior ή παρόμοιο
 • 3 δείπνα στο ξενοδοχείο
 • Εορταστικό γεύμα 25/12 & 1/1 με πλούσια πιάτα, κρασί & μουσική σε επιλεγμένο εστιατόριο στο κουκλίστικο Sremski Karlovci στην όχθη του Δούναβη (ως μέρος της ημιδιατροφής)
 • 1 δείπνο σε παραδοσιακό εστιατόριο στη Skadarlija, τη Μποέμικη συνοικία του Βελιγραδίου (ως μέρος της ημιδιατροφής)
 • Τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
 • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων 140€
 • Είσοδοι σε μουσεία, ανάκτορα κα.
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AIR SERBIA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ JU 513 15:35 16:15
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΑΘΗΝΑ JU 512 13:15 15:55
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
RADISSON COLLECTION HOTEL, OLD MILL BELGRADE
ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
radisson-collection-hotel-old-mill-belgrade