ΓΙΟΡΤΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

ΑΠΟ 320€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 23, 30/12, 5/1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
filippoupoli map

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΣΟΦΙΑ

Αναχώρηση και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στον Πλαταμώνα (γεύμα προαιρετικά). Μετά τον απαραίτητο έλεγχο των διαβατηρίων συνεχίζουμε για τη Σόφια. Άφιξη και τακτοποίηση το βράδυ στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΣΟΦΙΑ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ)

Πρωινό και γνωριμία με τη «Βασίλισσα των Βαλκανίων», τη Σόφια. Θα δούμε τον Καθεδρικό Ναό του Alexander Nevski με τους χάλκινους και χρυσούς θόλους στην κορυφή του, τη Βυζαντινή Εκκλησία της Αγ. Σοφίας και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. Συνεχίζουμε με το Κοινοβούλιο, την Όπερα και το Εθνικό Θέατρο Ιβάν Βάζοφ, ένα από τα παλιότερα στη χώρα, με τη πρόσοψη του να θυμίζει αρχαιοελληνικό κτίριο με τις έξι άσπρες μαρμάρινες στήλες που απεικονίζουν τον Απόλλωνα και τις Μούσες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 3

ΣΟΦΙΑ - ΒΙΤΟΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το επιβλητικό Όρος Βίτοσα, όπου θα δούμε την καταπληκτική θέα της πόλης. Απέχει 10χλμ. από τη Σόφια και είναι ιδανικός προορισμός για σκι. Μπορείτε να επισκεφθείτε τις δύο προστατευόμενες περιοχές Bistrishko Branishte και Torfeno Branishte. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΣΟΦΙΑ - ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το Σαντάνσκι όπου θα έχουμε μια σύντομη γνωριμία με την όμορφη λουτρόπολη. Είναι χτισμένη ανάμεσα σε δύο ποταμούς, τον Μπάνσκα και Μπίστριτσα και έχει πάρει το όνομά της από το Βούλγαρο επαναστάτη Γιάνε Σαντάνσκι. Αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και γεύμα. Άφιξη το βράδυ.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΚΛΙΜΑΤΙΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥΛΜΑΝ
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, 5*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*, 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ ΞΕΝΑΓΟΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Μεταφορές με πολυτελές πούλμαν 
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά (δυνατότητα για ημιδιατροφή 50€/άτομο)
 • Ξεναγήσεις, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Επίσημος ελληνόφωνος ξεναγός στη Σόφια
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Εισιτήρια εισόδων (τελεφερίκ στο Όρος Βίτοσα)
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 3. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 4. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 5. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 6. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 7. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 8. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
RAMADA BY WYNDHAM SOFIA CITY CENTER HOTEL
ΣΟΦΙΑ
Ramada By Wyndham Sofia City Center
ASTORIA GRAND HOTEL
ΣΟΦΙΑ
Astoria Grand Hotel
SOFIA HOTEL BALKAN
ΣΟΦΙΑ
Sofia Hotel Balkan