ΖΥΡΙΧΗ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ

ΑΠΟ 895€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ή 06 ΜΕΡΕΣ
Swiss Airlines
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΟΡΤΩΝ 21, 22, 23, 24, 26, 29, 30/12, 2, 3/1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ - ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΡΗΝΟΥ

Πτήση για Ζυρίχη. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τους καταρράκτες του Ρήνου, στο καντόνι του Σαφχάουζεν. Ο υδάτινος όγκος πέφτει με βοή από ψηλά και σχηματίζει στη βάση του μια λίμνη, συνεχίζοντας την αέναη πορεία του προς τις εκβολές του. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στη Ζυρίχη. Θα περάσουμε από την περίφημη λεωφόρο Μπάνχοφστρασσε και θα περιηγηθούμε πεζή στους κεντρικούς πεζόδρομους της παλιάς πόλης, όπου θα δούμε την εκκλησία Φραουμίνστερ με τα εντυπωσιακά βιτρό του Σαγκάλ (εξωτερικά), τον Καθεδρικό Ναό, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού, το λόφο του Λίντερχοφ, τις γέφυρες του ποταμού Λίματ κ.ά. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΪΝ - ΣΕΝΤ ΓΚΑΛΕΝ - ΖΥΡΙΧΗ

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαντούζ, την πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Λιχτενστάιν, του τέταρτου μικρότερου κράτους στην Ευρώπη μετά το Βατικανό, το Μονακό και τον Άγιο Μαρίνο. Είναι από τις ελάχιστες χώρες που δε διαθέτει αεροδρόμιο, δεν έχει δικό της νόμισμα (χρησιμοποιεί το ελβετικό), αλλά ούτε και εθνική γλώσσα (γερμανόφωνη). Προαιρετική βόλτα με τρένο (έξοδα ατομικά). Σειρά έχει το Σεντ Γκάλεν (St. Gallen), μια ιστορική πόλη της βορειοανατολικής Ελβετίας, με τη Μονή των Βενεδικτίνων, στη βιβλιοθήκη της οποίας φυλάσσονται περίπου 150.000 βιβλία και χειρόγραφα, που χρονολογούνται από τον 9ο αιώνα (UNESCO). Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΛΠΙΚΟ ΤΡΕΝΟ - ΣΕΝΤ ΜΟΡΙΤΖ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη Χουρ. Ανάβαση με το Αλπικό τρένο της Rhaetian Railways (έξοδα ατομικά). Θα διασχίσουμε την κοιλάδα του Εγκαντίν με δάση και λίμνες, στο Σεντ Μόριτζ (St Moritz), το πιο διάσημο και αριστοκρατικό θέρετρο των Άλπεων. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσετε τη μοναδική ατμόσφαιρα δίπλα στην παγωμένη λίμνη St Moritzsee. Αναχώρηση νωρίς το απόγευμα με το τρένο για τη Χουρ. Επιβίβαση στο πούλμαν για τη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 4

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΙΜΝΕΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΛΑΚΕΝ - ΒΕΡΝΗ

Πρωινό και αναχώρηση για το Ιντερλάκεν, ανάμεσα στις λίμνες Τουν και Μπρίενζ, σε απόσταση αναπνοής από τον ορεινό όγκο του Γιουνγκφράου. Συνεχίζουμε για τη Βέρνη, «την πόλη των κρηνών», χτισμένη σε μια καμπή του ποταμού Άαρ. Περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το Κοινοβούλιο, τον Πύργο του ιστορικού Ρολογιού, τον επιβλητικό Καθεδρικό Ναό και θα περιηγηθούμε πεζή στους πεζόδρομους με τα μεσαιωνικά κτίρια. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΖΥΡΙΧΗ - ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΚΩΝΣΤΑΝΖ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και αναχώρηση για τη Λουκέρνη, χτισμένη στις όχθες της λίμνης των τεσσάρων καντονιών. Άφιξη και περιήγηση στο μεσαιωνικό της κέντρο, όπου θα δούμε το παλιό Δημαρχείο, τη γραφική ξύλινη γέφυρα, το μνημείο του Λιονταριού κ.ά. Επιστροφή στη Ζυρίχη. Το μεσημέρι σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή στη γερμανική πόλη Κωνστάνζ, στο δυτικό άκρο της ομώνυμης λίμνης (έξοδα ατομικά). Βρίσκεται σε υψόμετρο 400μ. στις παρυφές των Άλπεων και ανήκει στη Γερμανία, την Ελβετία και την Αυστρία. Άφιξη και πεζή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα Ιμπέρια, την πλατεία της αγοράς και τις παραδοσιακές μπιραρίες. Ελεύθερος χρόνος για αγορές και επιστροφή στη Ζυρίχη. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στους εμπορικούς δρόμους με τις τράπεζες, τις πολυτελείς μπουτίκ και τα πολυκαταστήματα ή να απολαύσετε μια ζέστη σοκολάτα στις όχθες του ποταμού Λίματ. Αργά το απόγευμα μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ζυρίχης και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

Το 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει την 2η μέρα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ SWISS
Αεροπορικά Εισιτήρια με Swiss
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ MARRIOTT ZURICH 5*
Διαμονή στο ξενοδοχείο Marriott Zurich 5*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Ζυρίχη - Αθήνα με πτήσεις της Swiss
 • 4, 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marriott Zurich 5*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 400€
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής στην Κωνστάνζ 50€/ενήλικας, 30€/παιδί, πληρωτέα στον αρχηγό
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

 • Υπάρχει δυνατότητα προκράτησης εισιτηρίων προς/από το Σεντ Μόριτζ με το τρένο Rhaetian Railways. Επιβάρυνση 100€/άτομο, πληρωμή στη Ζυρίχη
 • Στην αναχώρηση 24/12 δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στο Ιντερλάκεν και τη Βέρνη
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά  εδώ
5, 6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ SWISS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΖΥΡΙΧΗ LX 1843 07:05 08:55
ΖΥΡΙΧΗ - ΑΘΗΝΑ LX 1842 17:45 21:20
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
ZURICH MARRIOTT HOTEL
ΖΥΡΙΧΗ
marriott-hotel-zurich