ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΑΠΟ 695€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
Brussels-Airlines-Logo copy
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΠΑΣΧΑ 3, 8/5
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Πτήση για τις Βρυξέλλες, την πρωτεύουσα του Βελγίου με το ένδοξο παρελθόν όπου σήμερα χτυπά η καρδιά της Ευρώπης. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Ακολουθεί πεζή περιήγηση στην κεντρική πλατεία Grand Place, μια από τις ομορφότερες πλατείες παγκοσμίως, με αριστοκρατικά μπιστρό, πανέμορφα διακοσμημένα κτίρια και το επιβλητικό Δημαρχείο. Για το βράδυ σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα και μερικές από τις άπειρες ετικέτες μπίρας που φημίζεται το Βέλγιο! Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - AΜΒΕΡΣΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πανοραμική ξενάγησή μας. Διασχίζοντας το πολυσύχναστο κέντρο θα θαυμάσουμε ιστορικά μνημεία αλλά και σύγχρονα οικοδομήματα: Το Ατόμιουμ - σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών, την πλατεία Grand Sablon με το γοτθικού ρυθμού Ναό της Παναγίας, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τα Βασιλικά Ανάκτορα, το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, το κτίριο Berlaymont που στεγάζει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κ.ά. Συνεχίζουμε με επίσκεψη στην Αμβέρσα, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, σταυροδρόμι των τεχνών και του εμπορίου. Η Αμβέρσα φιλοξενεί ένα από τα μεγαλύτερα λιμάνια της Ευρώπης και μεγαλοπρεπή κτίρια, όπως το Δημαρχιακό Μέγαρο με τα πλησίον συντεχνιακά κτίρια και τον Καθεδρικό Ναό. Ελεύθερος χρόνος για βόλτα στο ιστορικό κέντρο και επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΜΠΡΙΖ - ΟΣΤΑΝΔΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Μπριζ, μια από τις ομορφότερες πόλεις της κεντρικής Ευρώπης, όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στο Μεσαίωνα. Θα γνωρίσουμε το πάρκο με τη «Λίμνη της Αγάπης», το παλαιότερο νοσοκομείο στην Ευρώπη του Αγίου Ιωάννη, το Ναό της Παναγίας, τη πολυφωτογραφημένη γέφυρα του Αγίου Βονιφάτιου, το Διοικητήριο και το ιστορικό κέντρο, μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής με παλαιές υδάτινες οδούς και χαμηλές γέφυρες με παραδοσιακά σπίτια στις όχθες. Ελεύθερος χρόνος και συνεχίζουμε με κατεύθυνση την Οστάνδη, την παραθαλάσσια πόλη με στρατηγική θέση στην ακτή της Βόρειας Θάλασσας και κάποτε καλοκαιρινό θέρετρο της Βασιλικής οικογένειας. Θα περιηγηθούμε στο γραφικό λιμάνι, στις ζωηρές αγορές και στο όμορφο ιστορικό κέντρο και θα δοκιμάσουμε την εκλεκτή γαστρονομία της. Επιστροφή στις Βρυξέλλες και διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΓΑΝΔΗ - ΛΙΛ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη ημέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική εκδρομή μας στη Βελγική και Γαλλική Φλάνδρα (κόστος 90€). Πρώτος μας σταθμός η ρομαντική Γάνδη με τα υδάτινα κανάλια, τα αυθεντικά μεσαιωνικά κτίρια, τα λιθόστρωτα δρομάκια και τις παραδοσιακές χρωματιστές κατοικίες. Στο ιστορικό της κέντρο θα θαυμάσουμε το επιβλητικό Διοικητήριο, το γοτθικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βονιφάτη και τη γέφυρα του Αγίου Μιχαήλ με την υπέροχη θέα στο κανάλι και στην προβλήτα του παλιού λιμανιού. Συνεχίζουμε για τη Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη πρωτεύουσα της, τη Λιλ ή «Παρίσι του Βορρά». Ξεκινώντας από την πλακόστρωτη πλατεία Charles de Gaulle, θα δούμε το «Παλιό Χρηματιστήριο», το νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, τα φλαμανδικά σπίτια, επιβλητικά κτίρια αρχιτεκτονικής Haussmann, Art Nouveau και Art Déco και θα καταλήξουμε στο Citadelle. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην πόλη των Βρυξελλών. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 5

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ BRUSSELS AIRLINES
Αεροπορικά εισιτήρια με Brussels Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με πτήσεις της Brussels Airlines
 • 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (NH Grand Place Arenberg 4*, Marivaux Brussels 4* ή παρόμοια)
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 265€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική εκδρομή Γάνδη, Λιλ 90€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ BRUSSELS AIRLINES 8/5
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ SN 3246 15:35 17:55
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ SN 3245 08:45 13:00
5 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ BRUSSELS AIRLINES 3/5
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ SN 3246 15:35 17:55
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ SN 3245 10:30 14:45
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NH GRAND PLACE ARENBERG
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
NH Grand Place Arenberg-Vrixelles
MARIVAUX HOTEL
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
Marivaux Hotel

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

EARLY BOOKING*

EARLY BOOKING**

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

ΠΑΙΔΙ

3, 8/5

695€

745€

795€

+215€

745€


*Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 60 ημέρες πριν και για περιορισμένο αριθμό θέσεων
**Οι τιμές ισχύουν για κρατήσεις έως 30 ημέρες πριν και για περιορισμένο αριθμό θέσεων