ΡΟΜΑΝΤΙΚΗ ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

ΑΠΟ 645€

ΣΥΝΟΨΗ

05 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ 25/10
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 22, 29/12, 2/1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ - ΜΠΡΙΖ

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AEGEAN για Βρυξέλλες. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel με το ομώνυμο θρυλικό στάδιο, την Mini-Europe, το παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Προχωρώντας προς το ιστορικό κέντρο της πόλης, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Στη συνέχεια αναχωρούμε για την παραμυθένια Μπριζ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο NH BRUGGE 4* (www.nh-hotels.com). Το βράδυ θα περπατήσουμε με τον ξεναγό μας στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 2

ΜΠΡΙΖ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Σήμερα θα περπατήσουμε κατά μήκος των μαγευτικών καναλιών και των πέτρινων, μικρών γεφυριών της πόλης, θα διασχίσουμε τα σοκάκια γύρω από το μεσαιωνικό Κωδωνοστάσιο της κεντρικής πλατείας Grotte Markt και της πλατείας του Δημαρχείου Burg Markt και θα επισκεφθούμε τον Καθεδρικό ναό Notre-Dame de Bruges. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 3

ΜΠΡΙΖ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Προαιρετική εκδρομή στην Τουρνέ, Λιλ & Υπρ

Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη για να απολαύσετε την κουκλίστικη αυτή πόλη. Εναλλακτικά, σας προτείνουμε μία προαιρετική ολοήμερη εκδρομή στις πόλεις του Βελγίου Τουρνέ (Tournai) και Υπρ (Ypres), καθώς και στην Γαλλική Λιλ (Lille). Κατά την περιήγηση μας θα δούμε μοναδικά μνημεία πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO, υπέροχους γοτθικούς ναούς και νεοκλασικά κτίρια.

Πρώτος μας σταθμός είναι η Τουρνέ, μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου, κτισμένη στις όχθες του ποταμού Εσκώ (Σχέλντε). Άφιξη και ξεκινούμε την ξενάγηση μας. Θα δούμε τον γοτθικό Καθεδρικό ναό της Παναγίας και το κωδωνοστάσιο (Belfort) που είναι τα παλαιότερα της χώρας (UNESCO), την κεντρική πλατεία Grand Place με τα σιντριβάνια και τα όμορφα καφέ, τη γέφυρα Pont des Trous κ.ά. Συνεχίζουμε για την Λιλ (η χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης παραμένει ανοιχτή έως τις 30/12). Φθάνοντας, θα δούμε το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της Όπερας, θα περπατήσουμε στην παλιά πόλη με τα πλακόστρωτα σοκάκια, τα χρωματιστά σπιτάκια και τα εντυπωσιακά κτίρια, θα φθάσουμε στην πλατεία Général-de-Gaulle και θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε έναν καφέ, να δοκιμάσουμε τις τοπικές λιχουδιές και να επισκεφθούμε τα γύρω μικρομάγαζα. Επιστρέφουμε στο Βέλγιο και επισκεπτόμαστε μια ακόμα ιστορική πόλη, την Υπρ, όπου στις 31 Αυγούστου 1917 γράφτηκε εκεί μια από τις πιο αιματηρές σελίδες του Α΄ παγκοσμίου πολέμου. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Μπριζ. Διανυκτέρευση.

ΜΕΡΑ 4

ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ - ΑΜΒΕΡΣΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για την επιβλητική Γάνδη, όπου θα επισκεφθούμε τον ναό του St Bavon για να δούμε ένα αριστούργημα τέχνης του 15ου αιώνα - το πολύπτυχο των αδερφών Van Eyck "Ο Μυστικός Αμνός" - και θα περπατήσουμε στα πλακόστρωτα δρομάκια της πόλης. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την κοσμοπολίτικη Αμβέρσα, την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Βελγίου και το τρίτο μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης μετά το Αμβούργο και το Ρότερνταμ. Κτισμένη στις όχθες του ποταμού Scheldt, είναι γνωστή ως η "Πόλη των Διαμαντιών", καθώς πάνω από το 70% του συνόλου των διαμαντιών διακινούνται εκεί. Συνεχίζουμε για τις Βρυξέλλες, όπου κατά τη διάρκεια της ξενάγησης μας θα δούμε το καταπράσινο πάρκο Ηeysel, την Mini-Europe, το βασιλικό παλάτι, την Κινέζικη παγόδα, τον Γιαπωνέζικο πύργο και θα φωτογραφήσουμε την πρωτότυπη αρχιτεκτονική κατασκευή του ATOMIUM. Περνώντας από το σύγχρονο κέντρο της πόλης και προχωρώντας προς το ιστορικό, θα δούμε το μπαρόκ Χρηματιστήριο, την αριστοκρατική πλατεία Grand-Sablon, το παρκάκι-πίνακα ζωγραφικής Square du Petit-Sablon και το νέο Δικαστικό Μέγαρο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας στις Βρυξέλλες. Το βράδυ σας προτείνουμε έναν νυχτερινό περίπατο στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

ΜΕΡΑ 5

ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Χρόνος ελεύθερος το πρωί. Νωρίς το μεσημέρι αναχωρούμε για το αεροδρόμιο των Βρυξελλών και επιβιβαζόμαστε στην πτήση προς Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN AIRLINES
Αεροπορικά Εισιτήρια με πτήσεις Aegean Airlines
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΕ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πλουσιοπάροχο μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
Αρχηγός / Συνοδός του γραφείου
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα- Βρυξέλλες - Αθήνα με Aegean Airlines
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο NH Brugge 4* (ή παρόμοιo)
 • 1 διανυκτέρευση στις Βρυξέλλες σε ξενοδοχείο 4* της αλυσίδας NH
 • Πρωινό γεύμα σε μπουφέ καθημερινά στο ξενοδοχείο
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός-συνοδός του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 175€
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:

NH BRUGGES 4* (ΜΠΡΙΖ)
ΝΗ GRAND SABLON 4* (ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ)
NH GRAND PLACE ARENBERG 4* (ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ)
NH LOUISE 4* (ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ)

 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
5 ΜΕΡΕΣ | ΑΝΑΧ. 22, 29/12, 2/1 | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ A3 620 08:30 10:50
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ A3 623 18:30 22:30
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NH BRUGGE
ΜΠΡΙΖ
nh-brugge
NH BRUSSELS LOUISE
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
NH-catania-centro