ΜΠΡΙΖ

ΑΠΟ 595€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
aegean
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΜΠΡΙΖ - ΞΕΝΑΓΗΣΗ ΠΟΛΗΣ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τις Βρυξέλλες. Άφιξη στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών.

Πανοραμική περιήγηση στην πρωτεύουσα του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μια πόλη με ένδοξο παρελθόν στην οποία σήμερα εδώ χτυπά η καρδιά της Ευρώπης! Θα ανακαλύψουμε τη ‘μαγεία’ που την περιβάλλει και θα θαυμάσουμε τα ιστορικά μνημεία και τις σύγχρονες κατασκευές της μέσα από τις όμορφες πλακόστρωτες γειτονιές στο κέντρο της πόλης. Μεταξύ άλλων θα γνωρίσουμε το Ατόμιουμ σήμα κατατεθέν των Βρυξελλών, τo Βασιλικo παλάτι του Λάκεν και τον ομώνυμο Βασιλικό Ναό, τον Γιαπωνέζικο πύργο και την Κινέζικη Παγόδα, την πλατεία Grand Sablon με τον γοτθικού ρυθμού Ναό της Παναγίας, το Δικαστικό Μέγαρο, το Μουσείο Καλών Τεχνών, τα Βασιλικά Ανάκτορα, την εντυπωσιακή κεντρική πλατεία Grand Place, το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο όπως και την Ευρωπαϊκή επιτροπή στο χαρακτηριστικό ελικοειδές σχήμα του κτιρίου Berlaymont. Στάση στην κεντρική πλατεία Grand Place όπου το κομψό Δημαρχείο, τα πανέμορφα και έντονα διακοσμημένα κτίρια των συντεχνιών, και οι επώνυμοι κατά καιρούς κάτοικοι της προσδίδουν μια πρωτόγνωρη αύρα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η κεντρική πλατεία των Βρυξελλών θεωρείται ως 'η Ομορφότερη Πλατεία Παγκοσμίως'!
Συνεχίζουμε για τη 'διάσημη' Μπρύζ, μια πόλη μοναδικό στολίδι μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής, εκεί όπου ο χρόνος δείχνει να έχει σταματήσει στον Μεσαίωνα!  Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια μας. Ο περίπατος μας μέσα στα σοκάκια περιτριγυρισμένοι από τα γραφικά κτίσματα και τα κανάλια της χρυσής εποχής, θα μας ‘ζωντανέψει’ μεσαιωνικές εικόνες από τότε οπού η πόλη υπήρξε το πιο πλουσιότερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου. Η κεντρική πλατεία, τα επιβλητικά κτίρια, το Διοικητήριο, η λίμνη της αγάπης, οι όμορφοι διάσπαρτοι ναοί όπως ο Ναός της Παναγίας, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης του Αγ. Ιωάννη που χρονολογείται από τον 12ο αιώνα! και οι παλαιοί υδάτινοι οδοί με τις χαμηλές γέφυρες και τα παραδοσιακά σπίτια στις όχθες μας μαρτυρούν το έντονο παρελθόν της. Το βράδυ σας προτείνουμε να απολαύσετε την βόλτα σας στα ήρεμα μεσαιωνικά σοκάκια της Μπρύζ, και σε κάποιο από τα γραφικά μπαρ και εστιατόρια στην καρδιά της παλιάς πόλης!  Διανυκτέρευση στην Μπρύζ. 

ΜΕΡΑ 2

ΜΠΡΙΖ

Πρωινό. Η σημερινή ημέρα είναι ελεύθερη στη διάθεση σας, για να περπατήσετε την ‘αρχόντισσά του ρομαντισμού’, με τα υπέροχα κανάλια της. Το ιστορικό κέντρο της Μπρυζ αναγορεύτηκε το 2000 σε Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ και φιλοξενεί μερικά από τα παλαιότερα διατηρητέα κτήρια του κόσμου. Ξεκινήστε από τον γοτθικού ρυθμού Ιερό Ναό της Παναγίας  του 12ου αιώνα που στεγάζει ένα καλλιτεχνικό θησαυρό του Μιχαήλ Άγγελου, το άγαλμα της Μαντόνα με το Θείο Βρέφος περίτεχνα σκαλισμένο σε λευκό μάρμαρο. Ο πύργος του καμπαναριού ξεπερνάει σε ύψος τα 115 μέτρα και παραμένει η ψηλότερη κατασκευή στην πόλη όντας ο δεύτερος ψηλότερος Ναός από τούβλα στον κόσμο. Η ρωμαιοκαθολική Βασιλική Εκκλησίά του Αγίου Αίματος διπλά στο Δημαρχείο της πόλεως στην όποια υπάρχει ένα Ιερό λείψανο από το Αίμα του Ιησού Χρηστού που μεταφέρθηκε εδώ από τους Αγίους τόπους αλλά και ο Καθεδρικός Ναός του Αγ. Σαλβαντόρ υποδουλώνουν την έντονη αφοσίωση της πόλεως στην Καθολική πίστη. Επισκεφθείτε το Μουσείο Groeninge όπου εκτίθενται μερικά από τα σπουδαιότερα έργα των μεγαλύτερων Φλαμανδών ζωγράφων όπως και την έκθεση αφιερωμένη στον Σαλβαδόρ Νταλί.

Περπατήστε στην λίμνη της Αγάπης διπλά στους πανέμορφους κύκνους και θαυμαστέ το υπέροχο νοσοκομείο του Αγίου Ιωάννη, ένα από τα παλαιότερα νοσοκομεία που υπάρχουν στον κόσμο και έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της μεσαιωνικής κοινωνίας. Στην κεντρική πλατεία Markt  δεσπόζει το υπέροχο Διοικητήριο Belfry ύψους 83 μέτρων. Μπορούμε ακόμη και να απολαύσουμε την χαρακτηριστική μελωδία από το μουσικό κωδωνοστάσιο του που αποτελείτε από έναν μηχανισμό από 47 παλιές καμπάνες. Επισκεφτείτε το μουσείο μπύρας και επιλέξτε μια βόλτα με τις ανοιχτές βάρκες στα κανάλια ή ανεβείτε σε μια άμαξα και περιπλανηθείτε στα μεσαιωνικά στενά σοκάκια. Δυνατότητα αγορών των χαρακτηριστικών προϊόντων της Μπρυζ όπως σοκολάτες μέσα από την τεράστια ποικιλία των καταστημάτων της περιοχής, αλλά και των μοναδικών 'αραχνοΰφαντων' δαντελών που ξεκίνησαν να υφαίνονται εδώ τον 16ο αιώνα. Η Μπρύζ είναι μοναδική, πόλη ορόσημο για το παγκόσμιο εμπόριο. Διανυκτέρευση στην Μπρύζ.
ΜΕΡΑ 3

ΜΠΡΙΖ - ΓΑΝΔΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό στο ξενοδοχείο και ημέρα ελεύθερη. Για σήμερα σας προτείνουμε μια ημερήσια βόλτα με το τρένο στην Γάνδη. Η Γάνδη, είναι μια από τις παλαιότερες πόλεις του Βελγίου και διαθέτει έντονα μεσαιωνικά χαρακτηριστικά. Τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε πολιτιστικό κέντρο και ταξιδιωτικό προορισμό, ειδικά για ζευγάρια που επισκέπτονται τις Βρυξέλλες. Στη Γάνδη θα μαγευτείτε από το τοπίο, τα wine bar με το φως των κεριών και τις ονειρεμένες βόλτες στο πανέμορφο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση στην Μπριζ.

ΜΕΡΑ 4

ΜΠΡΙΖ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι την μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN/SKY EXPRESS
ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ ΠΤΗΣΕΙΣ AEGEAN/SKY EXPRESS
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*/4*
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 3*/4*
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, ΕΚΔΡΟΜΕΣ & ΞΕΝΑΓΗΣΕΙΣ ΒΑΣΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΡΧΗΓΟΣ / ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βρυξέλλες - Αθήνα με Aegean/Sky Express 
 • 3 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* (Golden Tulip De' Medici Brugge 4*, Novotel 3* ή  παρόμοιο)
 • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός/αντιπρόσωπος του γραφείου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 165€
 • Φόρος διαμονής 3-4 € ανά άτομο ανά διανυκτέρευση
 • Covid-19 PCR test που ενδέχεται να ζητηθούν από την κάθε χώρα, αναλόγως των κανονισμών την περίοδο της επιλογής σας
 • Αχθοφορικά, φιλοδωρήματα
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο
ΕΙΔΙΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:
 • Το πρόγραμμα υλοποιείται με την ελάχιστη συμμετοχή των 4 ατόμων
 • Η διάρκεια του προγράμματος μπορεί να επεκταθεί
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
4 ΜΕΡΕΣ | ΑΝΑΧ/ΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES/SKY EXPRESS
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
4 ΜΕΡΕΣ | ANAXΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ AEGEAN AIRLINES
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ - ΑΘΗΝΑ
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
GOLDEN TULIP DE' MEDICI BRUGGE
ΜΠΡΙΖ
Golden Tulip Hotel de' Medici2

ΤΙΜΕΣ

Ημερομηνίες
ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ:

-
Ενήλικες
+
-
Παιδιά
ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Παιδί έως 12 ετών

 1. ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΙΔΙΟΥ
ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ
Κόστος κατ' άτομο αεροπορικώς

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

ΗΜΕΡΕΣ

2ΚΛΙΝΟ

1ΚΛΙΝΟ

 ΠΑΙΔΙ

Καθημερινά από 15/04 έως 31/10/21

4

595€

+150€

 545€