ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΒΟΛΕΝΤΑΜ

ΑΠΟ 795€

ΣΥΝΟΨΗ

06 ΜΕΡΕΣ
KLM
ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΧΕΙΜΩΝΑ 2/1
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΟΥΤΡΕΧΤΗ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Πτήση για την πρωτεύουσα της Ολλανδίας, το Άμστερνταμ. Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη γοητευτική Ουτρέχτη, όπου θα περιηγηθούμε πεζή στο μεσαιωνικό της κέντρο θαυμάζοντας την υπέροχη αρχιτεκτονική του. Ελεύθερος χρόνος για καφέ ή βόλτες στα εντυπωσιακά κανάλια της πόλης. Συνεχίζουμε για το Άμστερνταμ. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ θα απολαύσουμε μια βόλτα με τον αρχηγό μας στο ιστορικό κέντρο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Μετά το πρωινό ακολουθεί περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων την πλατεία Ρέμπραντ, τα Ανάκτορα, τον «πλωτό» κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Διανυκτέρευση. 
ΜΕΡΑ 3

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τα διάφορα αξιοθέατα της πόλης αλλά και κάποιο από τα μουσεία όπως το Rijks ή το Van Gogh. Εναλλακτικά μπορείτε να απολαύσετε τις αγορές σας ή έναν καφέ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ - ΝΤΕΛΦΤ - ΧΑΓΗ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή. Αναχώρηση για το Ρότερνταμ, το μεγαλύτερο λιμάνι της Ευρώπης, στις εκβολές του ποταμού Ρήνου. Θα θαυμάσουμε φουτουριστικά κτίρια, προβλήτες και τις γέφυρες Erasmus και Willem. Συνεχίζουμε για το μεσαιωνικό Ντελφτ, την «Πόλη των Πριγκίπων», γνωστή για τα κεραμικά της. Ακολουθεί η Χάγη, διοικητική πρωτεύουσα της χώρας, έδρα Διεθνών Οργανισμών για θέματα Ειρήνης και Δικαιοσύνης. Επιστροφή στο Άμστερνταμ. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 5

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΡΑ)

Πρωινό και ελεύθερη μέρα για περαιτέρω εξερεύνηση της πόλης. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε και να κάνετε τις αγορές σας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 6

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ZAANSE SCHANS - ΒΟΛΕΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο διάσημο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε τη φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Βόλενταμ. Ελεύθερος χρόνος για γεύμα και επιστροφή στο Άμστερνταμ. Το απόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση για την Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ KLM
Αεροπορικά Εισιτήρια με KLM
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΞΕΝΑΓΗΣΕΩΝ
Πλούσιο πρόγραμμα ξεναγήσεων
ΑΡΧΗΓΟΣ/ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ
Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με KLM
 • 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Novotel 4*
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν βάσει προγράμματος
 • Αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων 250€
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Κόστος προαιρετικής εκδρομής Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη 100€/ενήλικας, 70€/παιδί (πληρώνονται απευθείας στον αρχηγό)
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Σε οδικές και αεροπορικές εκδρομές που συνδυάζονται, οι θέσεις στα πούλμαν είναι εναλλασσόμενες.
 7. Για τις οδικές εκδρομές η επιβάρυνση κατ’ άτομο σε καμπίνα (με επιστροφή): ΑΒ2 +€65, Α2 +€80, Α4 +€25, ΑΒ3 +€30, Α3 +€35.
 8. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 9. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
6 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ KLM
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ KL 1572 06:00 08:35
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ KL 1581 20:55 01:05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
NOVOTEL AMSTERDAM CITY
ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
novotel-amsterdam-city