ΒΕΝΕΤΙΑ

ΑΠΟ 515€

ΣΥΝΟΨΗ

04 ΜΕΡΕΣ
Volotea
ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 17/8, 7/9
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΕΡΑ 1

ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ

Πτήση για τη Βερόνα. Άφιξη και ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, στις όχθες του ποταμού Αδίγη. Στην κεντρική Πλατεία Μπρα θα δούμε την περίφημη Ρωμαϊκή Αρένα και συνεχίζουμε για τις πλατείες Ντελ Έρμπε και Ντέι Σινιόρι, που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια. Ακολουθεί το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ελεύθερος χρόνος για να περιηγηθείτε στα σοκάκια της πόλης. Το απόγευμα αναχώρηση για τη Βενετία (Μέστρε). Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 2

ΒΕΝΕΤΙΑ

Μετά το πρωινό ακολουθεί ξενάγηση στην πόλη, χτισμένη πάνω σε 118 μικρά νησιά, που ενώνονται με 410 περίπου γέφυρες (UNESCO). Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ’ όπου θα αναχωρήσουμε με βαπορέτο για το Καστέλο, όπου βρίσκεται η ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων και το Βυζαντινό Ινστιτούτο. Περνώντας από γραφικές γέφυρες και στενά σοκάκια, θα δούμε το επιβλητικό Παλάτσο των Δόγηδων και θα καταλήξουμε στην Πλατεία του Αγίου Μάρκου. Θα θαυμάσουμε τον Καθεδρικό του Αγίου Μάρκου, αριστούργημα βυζαντινής αρχιτεκτονικής, με εντυπωσιακά ψηφιδωτά, το καμπαναριό του (Καμπανίλε), τον Πύργο του Ρολογιού, τη Μαρκιανή Βιβλιοθήκη και το Μουσείο Καρέρ. Ελεύθερος χρόνος και αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 3

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΜΠΟΥΡΑΝΟ - ΜΟΥΡΑΝΟ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση για το γραφικό ψαροχώρι Μπουράνο, όπου βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα της Βενετίας, με τα πολύχρωμα σπίτια. Συνεχίζουμε με το Μουράνο, μια συστάδα νησίδων που χωρίζονται από στενά κανάλια και συνδέονται μεταξύ τους με γέφυρες. Το νησί είναι γνωστό για την υαλουργία του και τις λάμπες με τα ιδιαίτερα κομψοτεχνήματα. Επίσκεψη σε ένα εργαστήριο και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
ΜΕΡΑ 4

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΓΚΑΡΝΤΑ - ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για τη μαγευτική Λίμνη Γκάρντα, περιτριγυρισμένη από τις Άλπεις. Θα επισκεφθούμε τη γραφική χερσόνησο του Σιρμιόνε με τα στενά σοκάκια, χτισμένη μέσα σε μεσαιωνικό ιστορικό κέντρο με μεγαλοπρεπή κτίρια. Σας προτείνουμε προαιρετικά να απολαύσετε μια βαρκάδα στη λίμνη. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και γεύμα. Αναχώρηση νωρίς το μεσημέρι για το αεροδρόμιο της Βερόνας και επιβίβαση στην πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΕ VOLOTEA
Αεροπορικά εισιτήρια με Volotea
ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4*
Διαμονή σε ξενοδοχείο 4*
ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
Πρωινό καθημερινά
ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ & ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΙΣ
Μεταφορές & περιηγήσεις
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΩΣ 75 ΕΤΩΝ
Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Βερόνα - Αθήνα με πτήσεις της Volotea
 • 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Alexander 4*, στο Μέστρε ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης έως 75 ετών

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, checkpoints 200€
 • Εισιτήριο για το βαπορέτο στη Βενετία 20€/άτομο
 • Δημοτικοί φόροι 3,10€/άτομο/διανυκτέρευση, πληρωτέος στον αρχηγό
 • Προαιρετική ταξιδιωτική ασφάλεια Covid-19 25€/άτομο
 • Ό,τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
 1. Τα προγράμματα μπορούν να εκτελεστούν με διαφορετική σειρά. Το τελικό πρόγραμμα θα δίνεται με το ενημερωτικό 3 ημέρες πριν την αναχώρηση.
 2. Το Early Booking ισχύει για τις πρώτες συμμετοχές και για περιορισμένο αριθμό θέσεων.
 3. Οι παιδικές τιμές ισχύουν για διαμονή παιδιού (έως 12ετών) στο ίδιο δωμάτιο με 2 ενήλικες, σε πρόσθετη κλίνη εκτός εξαιρέσεων.
 4. Τα παιδιά που ταξιδεύουν με τη συνοδεία ενός γονέα, χρειάζονται έγγραφη συγκατάθεση του άλλου γονέα από το αστυνομικό τμήμα ή ΚΕΠ.
 5. Διαβατήριο σε ισχύ ή ταυτότητα νέου τύπου (εντός 15ετίας) είναι απαραίτητα για όλες τις εκδρομές στην Ευρώπη. Για εκδρομές εκτός χώρες Schengen ενημερωθείτε από το γραφείο μας. Οι ταξιδιώτες που δεν είναι κάτοχοι ελληνικών διαβατηρίων πρέπει να επικοινωνούν με την πρεσβεία της χώρας που θα ταξιδέψουν. Τα παιδιά έως 12 ετών ταξιδεύουν μόνο με διαβατήριο σε ισχύ.
 6. Στα περισσότερα ξενοδοχεία του εξωτερικού ζητείται πιστωτική κάρτα ή κάποιο ποσό ως εγγύηση, το οποίο επιστρέφεται με το check out.
 7. Η συμμετοχή σε οποιοδήποτε από τα αναφερόμενα ταξίδια, σημαίνει αυτόματη αποδοχή των Γενικών Όρων Συμμετοχής, που μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ
4 ΗΜΕΡΕΣ | ΠΤΗΣΕΙΣ ΜΕ VOLOTEA
ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΠΤΗΣΗ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΦΙΞΗ
ΑΘΗΝΑ - ΒΕΡΟΝΑ V7 1693 13:25 14:55
ΒΕΡΟΝΑ - ΑΘΗΝΑ V7 1692 18:40 22:05
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ:
HOTEL ALEXANDER
ΒΕΝΕΤΙΑ
Hotel Alexander